Τα κεραμικά του Γιώργου Πέππα στη "Διαδρομή των Καλλιτεχνών".


Μπορεί η εμπορική έκθεση στην παραλία της Αίγινας να κερδίζει το ενδιαφέρον των επισκεπτών της 10ης Γιορτής Φιστικιού Αίγινας και οι εκδηλώσεις να διαδέχονται η μία την άλλη, ωστόσο τα έργα των καλλιτεχνών που συμμετέχουν στην "Διαδρομή των Καλλιτεχνών", συνεχίζουν να προκαλούν το ενδιαφέρον των φιλότεχνων. Διασκορπισμένα σε διάφορα σημεία του κέντρου, μοιάζουν με μικρές οάσεις, μια ευκαιρία για αναζήτηση. Κάπως έτσι είναι η συμμετοχή του κεραμίστα Γιώργου Πέππα, τα έργα του οποίου βρίσκονται πίσω από την βιτρίνα ενός κλειστού καταστήματος στην οδό Αφαίας 32.

Το "Just passing through Sibylla" είχε παρουσιαστεί το 2017 στην Πανελλήνια Έκθεση κεραμικής στο Κέντρο Ελληνικής Κεραμικής, τα υπόλοιπα έργα είναι τωρινά. Γεννημένος το 1958 στην Αθήνα, ασχολήθηκε με την κεραμική από το 2014 με δασκάλους των Μένανδρο Παπαδόπουλο και Νίκο Σκλαβενίτη.

Το 2017 έλαβε μέρος στην ομαδική έκθεση κεραμικής "Ηριδανός" στην Ένωση Ελλήνων Αρχαιολόγων, ενώ δεν αποκλείεται του χρόνου να δούμε την πρώτη του ατομική έκθεση στην Αίγινα.

Δείτε τον χάρτη της διαδρομής των καλλιτεχνών εδώ.