Μια ενδιαφέρουσα βόλτα στην εμπορική έκθεση της 10ης Γιορτής Φιστικιού Αίγινας.


Και καθώς η βραδιά ξεκινά στην εμπορική έκθεση της 10ης Γιορτής Φιστικιού Αίγινας, βάζει το κοινό της σε υπέροχους γευστικούς πειρασμούς. Εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα, πότε βασισμένα αποκλειστικά στο φιστίκι και άλλοτε σε ντόπια προϊόντα που παράγουν τοπικοί παραγωγοί, η εμπορική έκθεση του φεστιβάλ θα σας χαρίσει μερικές αξέχαστες γευστικές αναμνήσεις! Το μπατόν σαλέ με φιστίκι στο περίπτερο του ζαχαροπλαστείον Αιάκειον, οι πεντανόστιμοι κουραμπιέδες με πάστα φιστικιού στο περίπτερο Μούρτζης, ο πράσινος μπακλαβάς από φιστίκι στο περίπτερο του Φώτη, το πέστο φιστικιού από το περίπτερο του Νώντα και το μέλι με φιστίκι από τον Συνεταιρισμό, είναι μερικά μόνο από αυτά που πρέπει να δοκιμάσετε οπωσδήποτε!

Και βέβαια στην έκθεση θα βρείτε εξαιρετικά κεραμικά, κοσμήματα και δημιουργίες από τοπικές επιχειρήσεις και καλλιτέχνες όπως τα κεραμικά Κοττάκη, τις υπέροχες δημιουργίες στο περίπτερο της Freyja, τα κεραμικά της Ceramica από την Μίκα Βογιατζή και βέβαια χειροποίητα κοσμήματα από το Kiss the frog της Μαρίας Μπέση.

Γευστικά ή καλλιτεχνικά, η βόλτα στα περίπτερα της εμπορικής έκθεσης της 10ης Γιορτής Φιστικιού Αίγινας θα σας μείνει αξέχαστη!