"Μικροί Αρχαιολόγοι εν δράσει" και πολλά ακόμη από την παιδική ψυχαγωγία στον Πύργο του Μαρκέλλου.


Όμορφες στιγμές για τους μικρούς φίλους της 10ης Γιορτής Φιστικιού Αίγινας, καθώς το πρόγραμμα παιδικής ψυχαγωγίας συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον. Χθες το πρωί το παιχνίδι είχε τίτλο "Μικροί Αρχαιολόγοι εν δράσει" και τα παιδιά έμαθαν πως να ανακαλύπτουν και να παρατηρούν λύνοντας το γρίφο με τα χαμένα κομμάτια, μειούμενα στον κόσμο της αρχαιολογίας.

Υπεύθυνες του προγράμματος ήταν οι κυρίες Κατερίνα Βασιλείου, Αυγουστίνα Κυπριώτη και Ειρήνη Κυπριώτη. Το πρόγραμμα συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον σήμερα Κυριακή με τη δράση "Χώμα και νερό " που απευθύνεται σε παιδιά 4 ετών και άνω. Κρατώντας τον πηλό στα χέρια, τα παιδιά ακούνε το μύθο και πλάθουν αγαλματίδια. Υπεύθυνη του προγράμματος είναι η κυρία Μαρία Κοττάκη.
 
Τέλος στον Πύργο του Μαρκέλλου υπάρχουν σήμερα δύο ακόμη δράσεις. Στις11:30 Παιδική Γαστρονομία, με υγιεινές μπάρες με φιστίκι, όπου τα παιδιά δημιουργούν και παρασκευάζουν τις δικές τους υγιεινές μπάρες με φιστίκι. Υπεύθυνη της εκδήλωσης είναι η κυρία Μάρθα Μαργαρώνη. Στις 12:30 διαγωνισμός μαγειρικής με θέμα "Σιροπιαστά με Φιστίκι Αιγίνης" Κριτική επιτροπή στο διαγωνισμό ζαχαροπλαστικής σιροπιαστά με φιστίκι Αιγίνης!  Η εκδήλωση γίνεται από τη Λέσχη Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png