"Το φιστίκι στα γλυκά του". Υπέροχες παρασκευές από την Λέσχη Αρχιζαχαροπλαστών.


Και στην 10η Γιορτή Φιστικιού, η Λέσχη Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος μεγαλούργησε, παρασκευάζοντας υπέροχες συνταγές, που κατέδειξαν τις δυνατότητες του καρπού της φιστικιάς, αλλά και τις υψηλού επιπέδου δεξιότητες των μελών της λέσχης. Η εκδήλωση είχε τίτλο "Το φιστίκι στα γλυκά του" και πραγματοποιήθηκε αργά χθες το απόγευμα στην Παλαιά Προβλήτα. Την εκδήλωση προλόγισε η πρόεδρος της ΚΕΔΑ και πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κυρία Καίτη Σαλπέα.

Από την πλευρά της Λέσχης, κεντρικός παρουσιαστής ήταν ο κύριος Πάνος Μιχάλης. Παρασκευάστηκαν Ζελέ Φιστικιού από τους κυρίους Καρακίδη και Ζουμή, φιστικόπιτα από του κυρίους Σχουλή Ν. και Σχουλή Ε. ταρτάκι με κρέμα φιστικιού από τους κυρίους Παυλάκη και Μαρμαρινό και κέικ φιστικιού από τον κ. Λασκαρίδη Σ. και Αθανασίου. Την εκδήλωση χαιρέτησε ο δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης και ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κύριος Παναγιώτης Χατζηπέρος.

Το ζαχαροπλαστείο Αιάκειον προσέφερε στην εκδήλωση, το ομοίωμα μίας γλυκιάς φιστικιάς, μαζί με τους καρπούς της, που εντυπωσίασε το κοινό.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png