Το φιστίκι στην μεσογειακή διατροφή. Εκδήλωση στο Λαογραφικό Μουσείο.


Η θρεπτική αξία, τα οφέλη και η χρήση του φιστικιού στην μεσογειακή κουζίνα, ήταν το θέμα της ομιλίας που επιμελήθηκε η κυρία Σοφία Κανέλλου, διαιτολόγος - διατροφολόγος. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση μίας σχετικής συνταγής από την chef κυρία Mάρθα Μαργαρώνη.

Την εκδήλωση προλόγισε η αντιπρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής της 10ης Γιορτής Φιστικιού κυρία Μαίρη Κουκούλη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png