Η τελετή λήξης της 10ης Γιορτής Φιστικιού Αίγινας.


Με παρουσιαστή τον Γιώργο Καπουτζίδη, που με τη συνολική παρουσία του στο φεστιβάλ έδωσε μία άλλη ώθηση στην επικοινωνία της διοργάνωσης με το κοινό, πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην Παλαιά Προβλήτα η τελετή λήξης του κεντρικού προγράμματος. Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης η πρόεδρος της ΚΕΔΑ και πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κυρία Καίτη Σαλπέα, βρήκε την ευκαιρία να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν στην υλοποίηση της φετινής γιορτής. Η κυρία Σαλπέα κάλεσε στην σκηνή τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής και τα ευχαρίστησε ονομαστικά ένα προς ένα, για την προσφορά τους στο φεστιβάλ.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η κυρία Ευαγγελία Μεθενίτη, μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής και υπεύθυνη των εθελοντών του φεστιβάλ, η οποία ευχαρίστησε ονομαστικά όλους τους εθελοντές που βοήθησαν για την υλοποίηση της 10ης Γιορτής Φιστικιού. Ακολούθησε χαιρετισμός από τον δήμαρχο κύριο Δημήτρη Μούρτζη.


Η τελετή ολοκληρώθηκε με συναυλία η οποία ήταν αφιερωμένη στον τραγουδιστή και συνθέτη Γιάννη Παπαντωνίου. Το μουσικό σχήμα αποτελούσαν οι μουσικοί Εικοσπεντάκης Δημήτρης, Ράπτη Ρούλα, Μαρμαρινός Βαγγέλης, Σώρρος Σταύρος και Βούλγαρης Γιάννης, που διασκέδασαν τους φίλους του φεστιβάλ, σε αυτή την τελευταία εκδήλωσή του κυρίως προγράμματος.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png