Μετά την παράσταση "Ειδήσεις είναι θα περάσουν", έρχεται η "Σίρλεϋ Βαλεντάιν" με την Μπέσυ Μάλφα.


Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται το πρόγραμμα του 9ου Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας, το οποίο μετά την θεατρική παράσταση "Ειδήσεις είναι θα περάσουν", συνεχίζει τις παραστάσεις του το Σάββατο 3 Αυγούστου με την το έργο "Σίρλεϋ Βαλεντάιν" του W. Russel σε μετάφραση και σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα. Την Σίρλεϋ Βαλεντάιν ερμηνεύει η Μπέσυ Μάλφα.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.Η Βρετανίδα Σίρλεϋ είναι μια γυναίκα λίγο μετά τα 50, μάνα δύο παιδιών που έχουν τη δική τους πλέον ζωή και σύζυγος ενός άνδρα που η σχέση τους χάθηκε κάπου στην πορεία των χρόνων. Μόνη της "συντροφιά", σαν φανταστικός φίλος θα λέγαμε, ο τοίχος της κουζίνας της. Μέχρι τη μέρα που μία ασήμαντη αφορμή την ξυπνάει και αποφασίζει να ξαναβρεί τον εαυτό της, να ξανανιώσει ζωντανή!

Ένα ταξίδι στην Ελλάδα, ένα τραπεζάκι μπροστά στη θάλασσα, ένα αγιόκλημα και μια  αναπάντεχη γνωριμία, θα συνθέσουν το σκηνικό της δικής της επανάστασης απέναντι σε όσα την καταπίεζαν. Πόσο όμως θα κρατήσει αυτή η επανάσταση; Θα καταφέρει να επαναπροσδιορίσει τη σχέση της με το μέσα της και τους δικούς της ανθρώπους; Και τελικά, υπάρχει δεύτερη ευκαιρία στη ζωή; Ένα έργο γεμάτο συναίσθημα, γέλιο, συγκίνηση και απρόοπτα.

Η παράσταση θα ξεκινήσει στις 9:15. Γενική είσοδος 15 ευρώ και με προπώληση 12 ευρώ.

Μετάφραση - Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Ρήγας
Κοστούμια: Ελένη Μπλέτσα
Μουσική: Alter Ego
Φωτογραφίες: Χρήστος Κοτσιρέας
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png
Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png