Η πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Καίτη Σαλπέα και η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Δέσποινα Σακκιώτη, για την έναρξη της 11ης Γιορτής Φιστικιού.


Λίγες ώρες μετά το άνοιγμα των περιπτέρων της εμπορικής έκθεσης της 11ης Γιορτής Φιστικιού Αίγινας, σήμερα το πρωί στην παραλία του νησιού, η πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Καίτη Σαλπέα και η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Δέσποινα Σακκιώτη, μίλησαν στο Aegina Portal για τις τελευταίες εξελίξεις της μεγάλης γιορτής και τις σημαντικές εκδηλώσεις που θα παρουσιαστούν φέτος στο πρόγραμμα του φεστιβάλ. 

Το πρόγραμμα της 11ης Γιορτής Φιστικιού Αίγινας, εστιάσει ιδιαίτερα στην παιδική ψυχαγωγία, αλλά και σε μεγάλες συναυλίες και άλλες εκδηλώσεις, που σκοπό έχουν να ψυχαγωγίσουν και να διασκεδάσουν τους χιλιάδες επισκέπτες του φεστιβάλ. Επίσης, θέλησαν να ευχαριστήσουν ιδιαίτερα τους χορηγούς και όσους βοήθησαν για την πραγματοποίησή του.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png