Δυνατή μουσική και διασκέδαση μέχρι αργά, στο πάρκο της ψαραγοράς.


Ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις άφησαν τα μουσικά σχήματα με καλλιτέχνες της Αίγινας, που παρουσίασαν μία συναυλία με ξένη και ελληνική μουσική στο πάρκο της ψαραγοράς. Χθες το βράδυ κατά τη διάρκεια της πρώτης βραδιάς της 11ης Γιορτής Φιστικιού Αίγινας, τρία μουσικά γκρουπ παρουσίασαν από έντεχνη μέχρι jazz και ροκ μουσική, διασκευές γνωστών ελληνικών και ξένων τραγουδιών.

Στην επιτυχημένη συναυλία συμμετείχαν, συμμετέχοντας σε γκρουπ, οι μουσικοί: Μανώλης Μακαρατζής, Δρίσας Δημήτρης που παρουσίασαν έντεχνο και ροκ διασκευές, η Χριστίνα Μέτσικα, ο Αλέξανδρος Spritzing, ο Χρηστός Μπέσης, ο Σταύρος Σώρρος και ο Δημήτρης Δρίσας με ροκ και jazz μουσικές και ο Θανάσης Ντάκας, ο Χρήστος Μπέσης, ο Σταύρος Σώρρος, ο Δημήτρης Δρίσας με rock επιλογές. Ο κόσμος που παρακολούθησε την συναυλία διασκέδασε και χειροκρότησε δυνατά τους μουσικούς για τις ερμηνείες τους!


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png