Χαιρετισμοί επισήμων και βράβευση Κώστα Βαρώτσου στην τελετή έναρξης της 11ης Γιορτής Φιστικιού Αίγινας.


Με πολλά πυροτεχνήματα ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις, στην μεγάλη εξέδρα που έχει στηθεί στην προβλήτα του Αγίου Νικολάου του Θαλασσινού, για την έναρξη της 11ης Γιορτής Φιστικιού. Λίγο πριν ξεκινήσει η μεγάλη συναυλία του Κώστα Μακεδόνα, το πρόγραμμα περιελάμβανε τους χαιρετισμούς των επισήμων. Η βραδιά ξεκίνησε με τον χαιρετισμό της προέδρου της ΚΕΔΑ κυρίας Καίτης Σαλπέα και της προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Δέσποινας Σακκιώτη. Ακολούθησε ο χαιρετισμός από τον δήμαρχο Αίγινας κύριο Γιάννη Ζορμπά, ο χαιρετισμός από τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη και τον πρόεδρο της ΠΕΔΑ κ. Γιώργο Ιωακειμίδη.

Η βραδιά συνεχίστηκε με την βράβευση του γλύπτη Κώστα Βαρώτσου, που με αυτόν τον τρόπο τιμήθηκε από τον δήμο Αίγινας για την προσφορά του στο νησί. Την βράβευση έκανε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Παναγιώτης Κουκούλης, με την ιδιότητά του ως πρώην δήμαρχος, κατά τη διάρκεια της θητείας του οποίου διοργανώθηκε για πρώτη φορά το φεστιβάλ φιστικιού και τοποθετήθηκε στο λιμάνι της Αίγινας η "Πύλη" του Κώστα Βαρώτσου.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν επίσης η βουλευτής κ. Νόνη Δούνια, η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Βάσω Θεοδωρακοπούλου - Μπόγρη, οι αντιδήμαρχοι κ. Νίκος Πτερούδης και Αντώνης Μούρτζης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Νεκτάριος Λεούσης, ο πρώην δήμαρχος Αίγινας κ. Δημήτρης Μούρτζης, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος και ο πρώην δήμαρχος κ. Σάκης Σακκιώτης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png