Ο chef Νικόλας Κρεούζης δημιούργησε συνταγές με φιστίκι Αιγίνης.


Με ιδιαίτερα γευστικό τρόπο, ολοκληρώθηκαν οι γαστριμαργικές εκδηλώσεις της 11ης Γιορτής Φιστικιού Αίγινας, χθες το βράδυ στην ταβέρνα "Μαριδάκι" στην παραλία της Αίγινας. Ο chef Νικόλας Κρεούζης εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους, παρουσιάζοντας υπέροχες παρασκευές, εμπνευσμένες από το φιστίκι Αιγίνης!

Γεύσεις υπέροχες και λαχταριστές που κέρδισαν όσους τις δοκίμασαν. Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η πρόεδρος της ΚΕΔΑ κυρία Καίτη Σαλπέα.