Διεθνές Συμπόσιο Κεραμικής στην Αίγινα. Η παρουσίαση της δουλειάς των Magdalena Hefetz και Jenny Mendes.

 
Στο υπαίθριο αμφιθέατρο του Νεκτάριου Κοντοβράκη στους Τζίκηδες, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης, μία από τις καθημερινές δραστηριότητες και παρουσιάσεις, που θα πραγματοποιηθούν το διάστημα από 5 έως 19 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια του Διεθνούς Συμποσίου Κεραμικής, που διοργανώνουν ο Σύλλογος Ενεργών Πολιτών Αίγινας και η Ομάδα "Αίγινα και Κεραμική". Το Διεθνές Συμπόσιο Κεραμικής εντάσσεται στο πλαίσιο του 12ου Aegina Fistiki Fest και έχει ως θέμα τη Βυζαντινή τεχνοτροπία και τη σύγχρονη έκφρασή της.

Την εκδήλωση προλόγισε η πρόεδρος του φεστιβάλ κ. Μαριλένα Γιαννούλη και η Μαρίνα Κοριολάνο - Λυκουρέζου από την ομάδα εικαστικών, της Οργανωτικής Επιτροπής του Φεστιβάλ. Στο video μπορείτε να δείτε την παρουσίαση του δουλειάς της Magdalena Hefetz. Δυστυχώς λόγω των συνθηκών η ποιότητα του ήχου δεν είναι καλή, αλλά το περιεχόμενο αποζημιώνει. 
 


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png