Ο βουλευτής Γιάννης Μελάς στο Φεστιβάλ Φιστικιού της Αίγινας.


Στο Φεστιβάλ Φιστικιού παραβρέθηκε ο βουλευτής της Ν.Δ. της Α' Πειραιά και Νήσων κ. Γιάννης Μελάς. Χθες το βράδυ παρακολούθησε τη μεγάλη συναυλία με τον Κωστή Μαραβέγια στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας.


Ο κ. Γιάννης Μελάς μιλώντας στο Aegina Portal δήλωσε τα ακόλουθα:

"Για ακόμη μία φορά ο Δήμος Αίγινας διοργανώνει τη γιορτή φιστικιού. Είναι πολύ ευχάριστο που ξαναγίνεται αυτή εκδήλωση, με ανοιχτή την κοινωνία, την οικονομία και την αγορά. Ο κόσμος είναι εδώ, μία πάρα πολύ ωραία συναυλία σήμερα με τον Κωστή Μαραβέγια που είναι προσφορά της Περιφέρειας.

Νομίζω ότι αυτές οι εκδηλώσεις και πολιτισμό, αλλά και γευσιγνωσίας και ανάδειξης των τοπικών προϊόντων, είναι πολύ σημαντικές για το νησί της Αίγινας και χαίρομαι πάρα πολύ που βλέπω, ότι έχει και ανταπόκριση από τον κόσμο.
Είναι γεμάτο από κόσμο φέτος το νησί και νομίζω ότι αυτά είναι δείγματα, που μας δείχνουν ότι σιγά-σιγά επιστρέφουμε σε μία κανονική ζωή".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png