Συγκέντρωση εθελοντών του 12ου Aegina Fistiki Fest στην αυλή του Λαογραφικού Μουσείου.


Η καθιερωμένη συγκέντρωση των εθελοντών που συμμετείχαν στην διοργάνωση του 12ου Aegina Fistiki Fest, πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην αυλή του Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας. Η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Μαριλένα Γιαννούλη καλωσόρισε τους εθελοντές και τους ευχαρίστησε για την μεγάλη τους προσφορά, στην επιτυχή διοργάνωση του φεστιβάλ. Τις θερμές του ευχαριστίες εξέφρασε προς του εθελοντές, ο δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς, που παραβρέθηκε στην συγκέντρωση, η οποία σκοπό είχε την ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών.


Η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Μαριλένα Γιαννούλη, καλωσορίζοντας τους εθελοντές είπε:


"Ευχαριστώ γιατί χωρίς εσάς Fistiki Fest δεν υπάρχει. Το Fistiki Fest  η είναι μία γιορτή εθελοντισμού, όλοι είμαστε εθελοντές, από την Οργανωτική Επιτροπή μέχρι τον τελευταίο άνθρωπο που συμμετέχει βοηθώντας σε κάποιο δρώμενο.
Δεν χρειάζεται ή δεν πρέπει να αλλάξει αυτό, με την έννοια ό,τι αυτή η φρεσκάδα, η δροσιά και η αγάπη που βγαίνει, αποτυπώνεται, και η εικόνα του Fistiki Fest, η εικόνα η δικιά σας, νομίζω ότι είναι πάρα πολύ ωραία γιορτινή και ευχάριστη. Ζήσαμε πάρα πολύ έντονες στιγμές και αγωνίες και άγχη, αλλά στο τέλος έχω την αίσθηση, ότι παρά το ότι ήταν τρομακτικά δύσκολη χρονιά τα καταφέραμε. Δηλαδή το τελικό συμπέρασμα είναι ότι δεν πήγαμε και άσχημα, στην παρούσα φάση. Νομίζω ότι εσείς, ίσως, έχετε περισσότερα είσαι περισσότερα πράγματα να καταθέσετε".

Ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς είπε:

"Είναι ένα συναίσθημα που έχω αυτή τη στιγμή και αυτό είναι ότι σας αισθάνομαι έτσι πολύ κοντά σαν να είμαστε μία παρέα και αυτοί γενικότερα, όσοι συμμετέχουν στη διοργάνωση, στην Οργανωτική Επιτροπή, στους εθελοντές, όλος ο κόσμος λοιπόν που συμμετέχει σε αυτή την προσπάθεια στο φεστιβάλ του Φιστίκι Φεστ, για μένα τους αισθάνομαι σαν να είμαστε μία παρέα, δηλαδή αυτό με πάρα πολύ κοντά και αυτό έχει ξεκινήσει για μένα ένα ταξίδι που ξεκινάει από το 2015, όταν ασχολήθηκα για πρώτη φορά με την ΚΕΔΑ.

Είχα την τιμή να με ορίσει ο τότε Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο ως πρόεδρο της ΚΕΔΑ και από κει ξεκινάει το ταξίδι με αυτό που λέμε Φεστιβάλ Φιστικιού”, είπε και συνέχισε.

"Κάνω ότι μπορώ και από όπου ταχθώ να βοηθήσω και να συνδράμω με ότι μπορώ και όπως μπορώ με όποια ικμάδα έχω από ενέργεια να προσφέρω και το κάνω με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση και χαρά.

Εγώ θέλω να σας εκφράσω τις εγκάρδιες και ολόθερμες και ολόψυχες ευχαριστίες, γιατί πραγματικά η παρουσία σας και η παράστασή σας ήταν εμφανής, εποικοδομητική, καθοριστική και αυτό που είπε και η Μαριλένα είναι αυτό το αποτύπωμα που άφησε αυτό το φεστιβάλ και είναι ότι όλα πήγαν πάρα - πάρα πολύ καλά.

Πραγματικά και όλες αυτές οι μουσικές εκδηλώσεις που πραγματικά δόθηκε μεγάλη έμφαση σ’ αυτά τα μουσικά γεγονότα, ήταν διότι όλο αυτό τον καιρό που είχαμε παραμείνει όλοι με αυτή την πανδημία, με τον εγκλεισμό, πραγματικά έδωσε έναν άλλο τόνο και πραγματικά όλοι αυτό το θέλαμε. Όλα ήτανε πάρα πολύ ωραία, ξανά να σας ευχαριστήσω όλους, νομίζω νομίζω ότι του χρόνου θα πάμε ακόμα καλύτερα, αν όλοι εδώ διατηρήσουμε αυτό το πνεύμα αυτήν την διάθεση και εμείς από το δήμο πολύ και εκεί λειτουργούμε σαν μία ομάδα να βοηθήσουμε και να προσφέρουμε το καλύτερο πραγματικά μπράβο σας και συγχαρητήρια".

Την εκδήλωση χαιρέτησε επίσης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Αίγινας κ. Παναγιώτης Κασιμάκης. Ο αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Νεκτάριος Κοντοβράκης τοποθετήθηκε για το ζήτημα της αισθητικής του Φεστιβάλ.

Ακολούθησαν ομιλίες μελών της Οργανωτικής Επιτροπής και εθελοντών, δυστυχώς λόγω μικροφώνου, ήταν εφικτό να καταγραφούν μόνο εκείνων που προσήλθαν στο τραπέζι των ομιλητών.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μπουφέ, συζήτηση και την επίδοση αναμνηστικού από την Οργανωτική Επιτροπή.

Η κ. Μαριλένα Γιαννούλη διάβασε μήνυμα της προέδρου της ΚΕΔΑ κ. Μαίρης Κουκούλη η οποία απουσίαζε.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png