Πρεμιέρα για το 12ο Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας. Θεατρικές βραδιές κάτω από τον έναστρο ουρανό του νησιού!


Πρεμιέρα έκανε χθες το βράδυ το 12ο Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας, που πραγματοποιείται στο προαύλιο του 2ου Δημοτικού Σχολείου και το πρόγραμμά του φιλοξενεί 12 παραστάσεις. Την έναρξη του φεστιβάλ προλόγισε ο καλλιτεχνικός διευθυντής κ. Γιώργος Μπήτρος και χαιρέτησε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αίγινας κ. Νίκος Πτερούδης.
 


Η πρώτη βραδιά ήταν ένα αφιέρωμα με τίτλο: "Η Αίγινα στον κινηματογράφο 1958 -1966", με προβολή χαρακτηριστικών σκηνών από ταινίες που γυρίστηκαν στο νησί στο δεύτερο μισό του 20ου αιώνα. Η δημιουργία του αφιερώματος έγινε από τον Γιώργο Μπήτρο και τον Ανέστη Κορνέζο. Το δεύτερο μέρος της βραδιάς ήταν ένα μου μουσικό πρόγραμμα με τους μουσικούς Ζαχαρία Παλαμήδη και Βασίλη Χαλδαίο, που ερμήνευσαν τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου και χειροκροτήθηκαν θερμά από το κοινό.

Σήμερα Σάββατο, το πρόγραμμα του φεστιβάλ παρουσιάζει την παράσταση "Εκπαιδεύοντας την Ρίτα", με την Αμαλία Νίνου και το Θανάση Κουρλαμπά.

Χθες Παρασκευή, την πρεμιέρα παρακολούθησαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νίκος Πτερούδης, η αντιδήμαρχος κ. Μαίρη Κουκούλη, ο κ. Γιώργος Καλόφωνος, πρόεδρος του Εφορευτικού Συμβουλίου της Δημόσιας Καποδιστριακής Βιβλιοθήκης και το κοινό του φεστιβάλ, που παραμένει ένθερμος υποστηριχτής της διοργάνωσης όλα αυτά τα χρόνια.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ μπορείτε να το δείτε εδώ.

Προπώληση εισιτηρίων:
Κέντρο Τύπου, Ακτή Τότη Χατζή και Αχιλλέως παραλία Αίγινας.
Λυχνάρι Deco, Σπύρου Ρόδη 49.

Ώρα έναρξης παραστάσεων: 21:15
Στην αυλή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αίγινας

Οργανωτική Επιτροπή:
Μπήτρος Γεώργιος, Θεοδωράκου Μαρία, Λαβούτα Άρτεμις, Πρωτονοταρίου Σοφία, Σταυρίδου Μαίρη, Στουραΐτη Αγγελική, Τρικοπούλου Νένα, Χαρτοφύλακα Μάρθα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png