Την Παρασκευή 19 Αυγούστου, ξεκινά η "Διαδρομή των Καλλιτεχνών". Ποιοι καλλιτέχνες εκθέτουν και σε ποια σημεία μπορείτε να δείτε έργα τους.


Σε 42 διαφορετικά σημεία που βρίσκονται στο κέντρο της Αίγινας, δεκάδες καλλιτέχνες παρουσιάζουν φέτος έργα τους, στο πλαίσιο της "Διαδρομή των Καλλιτεχνών", τα εγκαίνια της οποίας θα γίνουν την Παρασκευή 19 Αυγούστου στις 19:30, στο Ξενοδοχείο Brown. Την τελετή των εγκαινίων θα επενδύει μουσικά ο Μουσικός Σύλλογος "Μούσα". Στην διαδρομή του 13ου Φεστιβάλ Φιστικιού συμμετέχουν 97 καλλιτέχνες, που θα συντροφεύσουν την καθημερινότητα των κατοίκων και των επισκεπτών της Αίγινας μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Η ανακοίνωση της Οργανωτικής Επιτροπής του 13ου Φεστιβάλ Φιστικιού Αίγινας: Την Παρασκευή 19 Αυγούστου, στις 7.30’ το απόγευμα, στο Ξενοδοχείο Brown, εγκαινιάζουμε την «Διαδρομή Καλλιτεχνών». Μια «Διαδρομή», που φέτος επανέρχεται …δριμύτερη: 42 σημεία, 97 καλλιτέχνες, σπουδαίες ομαδικές εκθέσεις.  Καλλιτέχνες, που ζουν και δημιουργούν στην Αίγινα ή και κάποιοι που επανέρχονται συχνά στο νησί, εκθέτουν δείγμα της δουλειάς του σε διάφορα σημεία της πόλης. Διασταυρώνονται έτσι τόσο μεταξύ τους, όσο και με την καθημερινότητα επιχειρηματιών, κατοίκων και επισκεπτών. Συνδιαμορφώνουν λοιπόν μια ειδική απρόβλεπτη συνθήκη στην ζωή της Αίγινας, η οποία -αν μη τι άλλο- είναι περισσότερο χρωματιστή.

Ας συναντηθούμε λοιπόν στο Ξενοδοχείο Brown το απόγευμα της Παρασκευής για να περπατήσουμε παρέα κατά μήκος αυτής της «Διαδρομής» και να ανακαλύψουμε τι μας επιφυλάσσει. Απαραίτητα εφόδια είναι ένα ζευγάρι άνετα παπούτσια και η καλή μας διάθεση! Στο δεύτερο θα βοηθήσει και ο Μουσικός Σύλλογος «Μούσα», ο οποίος θα επενδύσει μουσικά το ξεκίνημά μας. Σας περιμένουμε!

Πληροφορίες "Διαδρομής Καλλιτεχνών"
Πόλη Αίγινας
19 Αυγούστου έως 20 Σεπτεμβρίου
Ώρες λειτουργίας: ανάλογα με το ωράριο της φιλοξενούσας επιχείρησης
Εγκαίνια: Ξενοδοχείο Brown, Παρασκευή 19 Αυγούστου, 19:30



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png