"Μαζί|Ensemble" - Στέλιος Παρλιάρος και Jean Marie Hoffmann. Εκδήλωση γαστρονομίας στην Παλιά Προβλήτα.

DSC_0142-gastronomias.JPG

Ο Στέλιος Παρλιάρος και ο Jean Marie Hoffmann, βρέθηκαν απόψε "Μαζί|Ensemble", στην κεντρική σκηνή της πολύ επιτυχημένης Ομάδας Γαστρονομίας, του 13ου Φεστιβάλ Φιστικιού Αίγινας. Ο κορυφαίος ζαχαροπλάστης και ο chef της Γαλλικής πρεσβείας, πάντρεψαν ελληνικές και γαλλικές συνταγές με το φιστίκι Αιγίνης.


Την εκδήλωση παρουσίασε εκ μέρους της Ομάδας Γαστρονομίας του Φεστιβάλ η κ. Ράνια Κορναράκη - Πετρά και χαιρέτησε η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Μαριλένα Γιαννούλη.

 Τους δύο δημιουργούς παρακολούθησε πλήθος κόσμου και ανάμεσά τους ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς και η βουλευτής κ. Νόνη Δούνια, που στο τέλος των παρασκευών ανέβηκαν στην σκηνή και τους συνεχάρησαν . Την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος Θάλεια Τσιχλάκη. Την εκδήλωση παρακολούθησαν, επίσης, ο αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Καραγιάννης, η αντιδήμαρχος κ. Μαίρη Κουκούλη, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Φίλιππος Τζίτζης και πλήθος κόσμου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png