Σε πλήρη λειτουργία η Εμπορική Έκθεση του 13ου Φεστιβάλ Φιστικιού, στην παραλία της Αίγινας.

20220916_200617-01-eboriki-ekthesi-00.jpeg

Σε πλήρη λειτουργία, από το απόγευμα της Πέμπτης, βρίσκεται η Εμπορική Έκθεση στην παραλία της Αίγινας. Χθες, βράδυ Παρασκευής, η προέλευση αυξήθηκε αισθητά, με τον κόσμο που κινήθηκε στην παραλία και μπροστά από τα περίπτερα της Εμπορικής Έκθεσης, να είναι περισσότερος, καθώς λειτούργησε και η κεντρική σκηνή της Παλαιάς Προβλήτας, όπου ο τομέας της γαστρονομίας του φεστιβάλ, φιλοξένησε το Στέλιο Παρλιάρο και τον Jean Marie Hoffmann.


Άλλωστε, ο πολύ καλός, καλοκαιρινός, καιρός στην Αίγινα, βοήθησε την εμπορική έκθεση, καθώς δημιούργησε τις προϋποθέσεις για μια μεγάλη βόλτα στα περίπτερα που διήρκεσε μέχρι αργά.

Η μουσική και ο γιορτινός ρυθμός, δημιούργησαν γρήγορα έναν ιδιαίτερο παλμό, καθώς η συμμετοχή των επισκεπτών αυξανόταν όσο περνούσε η ώρα. Μάλιστα κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της βραδιάς από τους δρόμους της παραλίας εμφανίστηκαν χορευτές, χορεύοντας σε έναν μεγάλο σχηματισμό τους ρυθμούς του "Ζορμπά", του Μίκη Θεοδωράκη.

Οι εκθέτες παρουσιάζουν εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα, πότε βασισμένα αποκλειστικά στο φιστίκι ή σε ντόπια προϊόντα που παράγουν τοπικοί παραγωγοί και άλλοτε προϊόντα τοπικών επιχειρήσεων που εντυπωσιάζουν με την ποιότητά τους. Η εμπορική έκθεση του φεστιβάλ αποτελεί μία ξεχωριστή εμπειρία.

Γευστικά, δημιουργικά ή καλλιτεχνικά, η βόλτα στα περίπτερα της εμπορικής έκθεσης του 13ου Φεστιβάλ Φιστικιού Αίγινας, θα μείνει αξέχαστη στους επισκέπτες της!


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png