Kids Athletics, σήμερα Σάββατο, στον Πύργο του Μαρκέλλου, στο πλαίσιο του 13ου Φεστιβάλ Φιστικιού Αίγινας.

20220915_193559-00.jpg

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και φέτος το πρόγραμμα της παιδικής ψυχαγωγίας, που πραγματοποιείται στον Πύργο του Μαρκέλλου, στο πλαίσιο του 13ου Φεστιβάλ Φιστικιού Αίγινας.


Ένα από τα τμήματα αυτού το προγράμματος το έχει αναλάβει ο αθλητικός σύλλογος ΚΟΥΡΟΣ σε συνεργασία με την ΚΕΔΑ και περιλαμβάνει τον πύργο αναρρίχησης για παιδιά 5+ και το Kids Athletics, ένα πρόγραμμα που έχει δημιουργήσει η Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου, με στόχο να καταστήσει δημοφιλή τα αθλήματα του κλασσικού αθλητισμού.

Το Kids Athletics θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα στις 19:30 Πύργος Μαρκέλλου, με την βοήθεια του πρωταθλητή Παναγιώτη Χαραμή, ο οποίος έχει την τρίτη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στον μαραθώνιο. "Αυτές οι εκδηλώσεις είναι πάρα πολύ καλές. Η ΚΕΔΑ και η Επιτροπή του Fistiki Fest κάνανε εξαιρετική δουλειά κι ελπίζω και του χρόνου να είμαστε εδώ, να βοηθήσουμε κι εμείς όσο μπορούμε, σ' αυτή την πολύ καλή προσπάθεια που γίνεται", είπε ο Βασίλης Ζαμπέλης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png