Παιδική γαστρονομία από τον chef Ιάκωβο Απέργη, με καλεσμένη την εκπαιδευτικό Αρχοντούλα Γεωργοπούλου.

20220918_123121-paidiki-00.jpg

Στιγμές ψυχαγωγίας, αλλά και γνωριμίας με τη ζαχαροπλαστική, απόλαυσαν οι μικροί φίλοι του φεστιβάλ, που παρακολούθησαν το μεσημέρι, ένα εργαστήρι παιδικής γαστρονομίας, από τον chef Ιάκωβο Απέργη με καλεσμένη την εκπαιδευτικό Αρχοντούλα Γεωργοπούλου. Η δράση έγινε στον Πύργο του Μαρκέλλου.


Ο γνωστός chef μοιράστηκε με τα παιδιά τη μυστική του συνταγή και όταν η παρασκευή της ολοκληρώθηκε, η νόστιμη ζύμη μοιράστηκε στους μικρούς ζαχαροπλάστες, που έπλασαν κουλουράκια με φιστίκι.  Στο τέλος, πήραν ένα αναμνηστικό δίπλωμα για τη συμμετοχή τους και τα κουλουράκια για να τα ψήσουν στο σπίτι τους.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png