Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 11ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Αίγινας στον Άγιο Νικόλαο τον Θαλασσινό.

20230708_210615-festivla.jpg

Πολύ μεγάλη επιτυχία σημείωσε και φέτος το 11ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Αίγινας, τόσο στην προσέλευση του κόσμου, όσο και στο πρόγραμμα που παρουσίασε στο κοινό. Το φεστιβάλ έγινε το βράδυ του Σαββάτου στην προβλήτα του Αγίου Νικολάου του Θαλασσινού και διοργανώθηκε από τον Μορφωτικό Σύλλογο Αίγινας "Ο Καποδίστριας", υπό την αιγίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αίγινας. 


Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος του διοργανωτή συλλόγου κ. Βασίλης Μουσουλέας και χαιρέτησε ο δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς. Τους συλλόγους και τα χορευτικά παρουσίασε η γραμματέας του συλλόγου κ. Αννίτα Λεούση.

Η πλατεία και αυτή τη χρονιά γέμισε από εκατοντάδες κατοίκους και παραθεριστές του νησιού, που κατέφθασαν από όλη την Αίγινα για να παρακολουθήσουν τα χορευτικά τμήματα των συλλόγων του νησιού που συμμετείχαν. Ήταν μία εξαιρετική καλοκαιρινή βραδιά. Νωρίτερα είχε πραγματοποιηθεί η παρέλαση των χορευτικών τμημάτων στη παραλία της Αίγινας, που ξεκίνησε από την περιοχή της Παναγίτσας.

Στο φεστιβάλ συμμετείχαν οι σύλλογοι:  Μορφωτικός Σύλλογος Αίγινας "Ο Καποδίστριας", Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Μαρίνας, Αλώνων και Μεσαγρού "Οινόη", Μορφωτικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Βαθέος, Πολιτιστικός Σύλλογος Αυγής Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, Σύλλογος Προόδου και Αλληλεγγύης Αγίων, Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Αγίων Ασωμάτων - Κοντού, Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Κυψέλης, Σύλλογος Γυναικών Αίγινας και ο Μορφωτικός-Εκπολιτιστικός Σύλλογος «ο Παρνασσός».


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png