Η όμορφη παραλία της Αύρας φιλοξένησε τη δεύτερη ημέρα του Φεστιβάλ Μουσικής της Αίγινας.


Μετά την εντυπωσιακή πρεμιέρα την Παρασκευή το βράδυ, με τις μεγάλες κυρίες του ελληνικού τραγουδιού Μαρία Φαραντούρη,  Έλλη Πασπαλά και Σαβίνα Γιαννάτου, χθες Σάββατο παρουσιάστηκε το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρα του Διεθνούς Μουσικού Φεστιβάλ της Αίγινας με τους μουσικούς: Γιάννη Γεωργιάδη, βιολί, Πάρης Αναστασιάδη, βιόλα, Κωστή Θέο, τσέλο και το Βασίλη Ρακιντζής στο πιάνο. Η καλοκαιρινή βραδιά δίπλα στη θάλασσα αποτέλεσε και χθες το καλύτερο μοτίβο για το πρόγραμμα των καλλιτεχνών που παρουσίασαν στο κοινό έργα Λούντβιχ Βαν Μπετόβεν, Σεργκέι Ραχμάνινωφ και Ρόμπερτ Σούμαν.


Η τρίτη ημέρα του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο της Οικίας Seegy που βρίσκεται στο χωριό της Παχειάς Ράχης το οποίο περιλαμβάνει ρεσιτάλ τραγουδιού. Το Σάββατο 14 Αυγούστου η καλλιτεχνική διευθύντρια του Φεστιβάλ κυρία Ντόρα Μπακοπούλου, συνεχίζει το πρόγραμμα με ρεσιτάλ πιάνου στην παραλία της Αύρας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png