Οι γαλλικές μελωδίες πλημμύρισαν τον καλοκαιρινό ουρανό της Παχείας Ράχης.


Μία ακόμη ονειρική μουσική βραδιά, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι φίλοι του 5ου Διεθνούς Μουσικού Φεστιβάλ της Αίγινας, χθες στο Αμφιθέατρο της οικίας Seegy στην Παχεία Ράχη. Ο λόγος για τη συναυλία με τραγούδια της σύγχρονης γαλλικής κουλτούρας που παρουσιάστηκε χθες βράδυ. Ερμηνεύτρια η Κυβέλη Καστοριάδου, με την Ντόρα Μπακοπούλου στο πιάνο και τον Ηρακλή Βαβάτσικα στο μπαντονεόν. Το αμφιθέατρο και ο χώρος γύρο από αυτό γέμισαν, όχι άδικα καθώς η βραδιά εξελίχθηκε άκρως λυρική και νοσταλγική, με το κοινό που είχε την τύχη να την παρακολουθήσει, να σιγοτραγουδά γνωστές επιτυχίες του γαλλικού πενταγράμμου. Η χθεσινή βραδιά στην οικία Seegy, αποτέλεσε μία από εκείνες τις ευτυχισμένες στιγμές, που οι μουσικοί συνυπάρχουν απόλυτα με το κοινό, σε μια ατμόσφαιρα απόλυτης γαλήνης και συναισθημάτων. Η καλλιτεχνική διευθύντρια του Μουσικού Φεστιβάλ Αίγινας, η ερμηνεύτρια κυρία Κυβέλη Καστοριάδου και ο μουσικός κύριος Ηρακλής Βαβάτσικας, χειροκροτήθηκαν μέσα σε επευφημίες.


Το Σάββατο 21 Αυγούστου στις 20.30 η "μαγική" παραλία της Αύρας θα πλημμυρίσει και πάλι με  εξαίσιες  μελωδίες του Ντεμπισύ, του Σοπέν, του Σούμαν και του Μπραμς που παίξουν οι Αλίσια και η Ναταλία Μαργκούλις βιολί και τσέλο αντίστοιχα και η Λίλλυ Μάισκυ στο πιάνο. Πρόκειται για την τελευταία βραδιά του 5ου Διεθνούς Μουσικού Φεστιβάλ Αίγινας, που ολοκληρώνεται για φέτος, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png