"Αιγινήτικα Τραγούδια" από το Γιώργο Μαρίνο στο σινεμά "Άνεσις".


Με τίτλο "Αιγινήτικα Τραγούδια", ο γνωστός σκηνοθέτης, ποιητής και τραγουδοποιός  Γιώργος Μαρίνος παρουσίασε χθες μια μουσική βραδιά με γνωστά τραγούδια που έχει γράψει ο ίδιος και αφορούν την Αίγινα. Η μουσική βραδιά από το Γιώργο Μαρίνο ξεκίνησε λίγο μετά το θεατρικό του Βασίλη Βασιλάκη "Φιστικοκαμώματα", που ξεπέρασε κάθε προσδοκία όχι μόνο ως πλοκή, αλλά και από την ανταπόκριση του κόσμου. Το video του θεατρικού έργου καθώς και συνέντευξη του Βασίλη Βασιλάκη θα παρουσιαστεί τις επόμενες ώρες από το Aegina Portal.


Η μουσική βραδιά με το Γιώργο Μαρίνο παρουσιάστηκε στο σινεμά Άνεσις και παρά το προχωρημένο της ώρας, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που κάθισαν να τον ακούσουν, αλλά και εκείνοι που εξακολουθούσαν να έρχονται. Το καυστικό χιούμορ και οι έξυπνοι διάλογοι με το κοινό, ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της βραδιάς, της πρώτης μέρας του Φεστιβάλ Φιστικιού Αίγινας, στα πλαίσια του οποίου παρουσιάστηκε το πρόγραμμα του Γιώργου Μαρίνου. Τη μουσική βραδιά παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Παναγιώτης Κουκούλης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κύριος Γεώργιος Τσατήρης, ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος κύριος Σάκης Σακκιώτης και πολλοί φίλοι του μουσικού έργου του Γιώργου Μαρίνου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png