Κώστας Μακεδόνας, Αναστασία Μουτσάτσου. Μια μεγάλη συναυλία στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας.


Το μεγάλο μουσικό ραντεβού που είχε οριστεί στα πλαίσια του Φεστιβάλ Φιστικιού, αφορούσε τη συναυλία δύο μεγάλων ερμηνευτών: του Κώστα Μακεδόνα και της Αναστασίας Μουτσάτσου σε φιλική συμμετοχή και διοργάνωση της Νομαρχίας Πειραιά. Η συναυλία ξεκίνησε με το χαιρετισμό από το Δήμαρχο Αίγινας κύριο Παναγιώτη Κουκούλη ο οποίος ευχαρίστησε τη Νομαρχία Πειραιά για την προσφορά της και έκανε αναφορά στα θετικά στοιχεία που απορρέουν από το Φεστιβάλ Φιστικιού. Ακολούθησε η νομαρχιακή σύμβουλος κυρία Δήμητρα Στάθη η οποία είπε ανάμεσα σε άλλα: "Η φετινή διοργάνωση του Φεστιβάλ έρχεται σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη χρονική συγκυρία για τη χώρα μας, που έχει αφήσει εμφανώς τα σημάδια της σε κάθε τομέα της οικονομικής ζωής του τόπου μας και ασφαλώς και στην αγροτική παραγωγική διαδικασία. Παρά όμως τη βαθιά ύφεση και τις επιπτώσεις της που όλοι μας βιώνουμε, πιστεύουμε ότι πρέπει να κοιτάμε με αυτοπεποίθηση το μέλλον.  Πρώτον γιατί εμείς οι Έλληνες, έχουμε δείξει μέσα από την ιστορία μας,  ότι ξέρουμε να ξεπερνάμε τις αντιξοότητες και δεύτερον  γιατί η χώρα μας έχει μεγάλες δυνατότητες. Έχει το φωτεινό πολιτισμό της, έχει την προικισμένη γη της με τα εξαιρετικά προϊόντα της." Η κυρία Δήμητρα Στάθη ολοκλήρωσε το χαιρετισμό της, λέγοντας ότι η Αίγινα έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που μπορούν να την κάνουν έναν προορισμό για τον πολιτισμό και τόνισε ότι η Νομαρχία Πειραιά στηρίζει την Αίγινα και το Aegina Fistiki Fest.


Στο καλλιτεχνικό κομμάτι της συναυλίας, το κοινό δεν σταμάτησε να τραγουδά μαζί με τον Κώστα Μακεδόνα και την Αναστασία Μουτσάτσου τραγούδια των Τσιτσάνη, Βαμβακάρη, Καλδάρα, Κουγιουμτζή, Νικολόπουλου, Ζαμπέτα, Πλέσσα, αλλά και άλλων δημιουργών. Τους δύο εκλεκτούς καλλιτέχνες πλαισίωσαν οι νέοι ταλαντούχοι ερμηνευτές, Σαββέρια Μαργιολά και οι δίδυμοι Γιώργος και Σταύρος Μυλωναδάκης που με τις κιθάρες τους έδωσαν ένα ιδιαίτερο χρώμα στη συναυλία καθώς και επταμελής ορχήστρα σπουδαίων μουσικών, με επικεφαλής τον φημισμένο δεξιοτέχνη του μπουζουκιού Δημήτρη Μαργιολά.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png