"Μ΄ ένα τραγούδι πάντα ανοίγει ο δρόμος για τους ουρανούς". Παρουσίαση του προγράμματος του 6ου Διεθνούς Μουσικού Φεστιβάλ Αίγινας..

Με κεντρικό πρόσωπο την καλλιτεχνική διευθύντρια του μουσικού θεσμού κυρία Ντόρα Μπακοπούλου, μιας προσωπικότητας κύρους που καταφέρνει και φέτος να ξεπεράσεις τις δυσκολίες και να υλοποιήσει "το όνειρο του φεστιβάλ", πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η εκδήλωση για την παρουσίαση του προγράμματος του 6ου Διεθνούς Μουσικού Φεστιβάλ Αίγινας. Η εκδήλωση έγινε στην αυλή του Λαογραφικού Μουσείου, από το Σύλλογο Φίλων του Μουσικού Φεστιβάλ και σηματοδότησε την αρχή της προσμονής για ένα κορυφαίο πολιτιστικό - μουσικό γεγονός, κάτω από τον έναστρο καλοκαιρινό ουρανό, δίπλα στη θάλασσα της "Αύρας", αλλά και στην οικία Seegy και φέτος στο μουσείο Καπράλου.

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ είναι εντυπωσιακό!
  • Παρασκευή 5 Αυγούστου Στέφανος Κορκολής, με τη φιλική συμμετοχή της Ντόρας Μπακοπούλου.Παραλία Αύρας
  • Παρασκευή 12 Αυγούστου Συναυλία Μουσικής Δωματίου, που περιλαμβάνει τους μουσικούς: Αλίσσα Μαργκούλις, Σάσα Μάισκυ, Νόρα Ρομανόφ, Χριστόφορος Μιρόσνικοφ, Ναταλία Μαργκούλις, Λίλυ Μάισκυ και Ντόρα Μπακοπούλου. Παραλία Αύρας.
  • Σάββατο 13 Αυγούστου Μπαρόκ Εσπερινοί με τους μουσικούς: Μ. Μηλολιδάκη, Ν. Σπανάτης, Α. Μηλιώρη, Έ. Μηνακούλη, Ά. Λιακάκης και Κ. Κτώνα. Θα γίνει στον Ναό της Αφαίας.
  • Κυριακή 14 Αυγούστου Βραδιά αφιερωμένη στο Ν. Γκάτσο με τους τραγουδιστές Μαρία Φαραντούρη και Αλκίνοος Ιωαννίδης. Συμμετέχει το μικρό ορχηστρικό σύνολο. Θα γίνει στην παραλία της Αύρας.
  • Τετάρτη 17 Αυγούστου Συναυλία Μουσικής Δωματίου με τους μουσικούς Α. Σακαρέλλος, Κ. Γαϊτάνου και Ε. Χούντα. Στην οικία Seegy στην Παχεία Ράχη.
  • Παρασκευή 19 Αυγούστου Αμερικάνικες μπαλάντες των Τζ. Γκέρσουιν και Κολ Πόρτερ. Τραγουδά η Έλλη Πασπαλά, την συνοδεύει στο πιάνο ο Τάκης Φαραζής. Στην παραλία της Αύρας.
  • Σάββατο 20 Αυγούστου το πρόγραμμα το φεστιβάλ περιλαμβάνει το Κουαρτέτο εγχόρδων L’ Anima. Θα γίνει στο μουσείο Καπράλου
  • Παρασκευή 26 Αυγούστου Βραδιά Lieder του Σούμαν με τους μουσικούς Χ. Γιαννακοπούλου, Θ. Μπάκα, Θ. Αποστολόπουλος. Θα γίνει στο μουσείο Καπράλου
  • Κυριακή 28 Αυγούστου Duo Melis. Παχειά Ράχη στην οικία Seegy
  • Τρίτη 30 Αυγούστου Ρεσιτάλ τραγουδιού (Celia Costea, Δ. Σούρμπης, Δ. Γιάκας) Μουσείο Καπράλου
  • Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου Συναυλία Συμφωνικής Μουσικής με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών με τη σολίστ: Ειρήνη Καραγιάννη-μεσόφωνος και Δημήτρης Σέμσης-βιολί. Διεύθυνση: Βασίλης Χριστόπουλος. Στην παραλία της Αύρας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png