Με τον Στέφανο Κορκολή ξεκινά το πρόγραμμα του 6ου Διεθνούς Μουσικού Φεστιβάλ Αίγινας.

"Μουσικές Σχέσης" είναι ο τίτλος της προφεστιβαλικής μουσικής εκδήλωσης, που θα φιλοξενήσει το Στέφανο Κορκολή την Παρασκευή 5 Αυγούστου στην παραλία της Αύρας, με τη φιλική συμμετοχή της καλλιτεχνικής διευθύντριας του φεστιβάλ κυρίας Ντόρας Μπακοπουλου. Φέτος, το 6ο  Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας  θα πραγματοποιηθεί από τις 12 Αυγούστου έως τις 2 Σεπτεμβρίου 2011, ενώ έχει προγραμματισθεί και μία προφεστιβαλική εκδήλωση στις 5 Αυγούστου. Με τις ιδιαίτερες επιλογές του, και με το σταθερά χαμηλό εισιτήριό του, δίνει και πάλι τη δυνατότητα στους φιλόμουσους επισκέπτες και κατοίκους να απολαύσουν μουσικές βραδιές υψηλής ποιότητας σε τέσσερις χώρους μαγευτικούς: στην παραλία της Αύρας, μπροστά από τον αρχαιολογικό χώρο της Κολώνας, στο αμφιθέατρο της οικίας Seegy στην Παχεία Ράχη και για πρώτη φορά φέτος στο ναό της Αφαίας και στο Μουσείο Καπράλου.

Τίτλος του 6ου Φεστιβάλ είναι: «Μ΄ ένα τραγούδι πάντα ανοίγει ο δρόμος για τους ουρανούς» (στίχος του Νίκου Γκάτσου) αφού έχει γίνει προσπάθεια στις περισσότερες συναυλίες να υπάρχει η ανθρώπινη φωνή: το τραγούδι. Περιλαμβάνει  πολλές και διαφορετικές βραδιές  όπως: Βραδιά με  Μουσική Μπαρόκ, Βραδιά με Λήντερ του Σούμαν,  Βραδιές με Μουσική Δωματίου, Βραδιά Γκάτσου, Βραδιά με Αμερικάνικες Μπαλάντες κ.α. Λιγότερες φέτος οι διεθνείς μετακλήσεις αλλά επιστρέφουν εξαιρετικοί διεθνείς ερμηνευτές (Λίλυ Μάισκυ, Αλίσα Μαργκούλις,  κ.α.), όπως και η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών με ένα επιλεγμένο πρόγραμμα. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του φεστιβάλ εδώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png