Με συναυλία μουσικής δωματίου συνεχίστηκε το 6ο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας.

Με την πρώτη από τις δύο συνολικά συναυλίες που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν στο Μουσείο Χρήστου Καπράλου, συνεχίστηκε το πρόγραμμα του 6ου Διεθνούς Μουσικού Φεστιβάλ Αίγινας. Οι φίλοι του φεστιβάλ που απόλαυσαν τη μοναδική εμπειρία της συναυλίας σε έναν τόσο σημαντικό χώρο τέχνης και δημιουργίας, είχαν την ευκαιρία να ακούσουν το κουαρτέτο εγχόρδων "L'Anima" που αποτελείται από τους: Στέλλα Τσάνη, βιολί,  Ευγενία - Μπρουνίλντα Μάλλου, βιολί, Γκέρτα Σινάι, βιόλα και Λευκή Κολοβού, τσέλο. Στο πιάνο συνόδευσε η κυρία Έλενα Χούντα. Παρουσιάστηκαν έργα των: Ντβόρζακ, Ραχμάνινωφ και κύκλος τραγουδιών των Μπήτλς σε διασκευή από την κυρία Έλενα Χούντα.

Η επόμενη συναυλία από το Φεστιβάλ Μουσικής θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο την Παρασκευή 26 Αυγούστου. Πρόκειται για μία βραδιά με Λήντερ του Σούμαν που θα ερμεινεύσουν οι: Χριστίνα Γιαννακοπούλου, υψίφωνος, Θεοδώρα Μπάκα, μεσόφωνος και Θανάσης Αποστολόπουλος, πιάνο. η συναυλία θα ξεκινήσει στις 21:00.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png