Με το κιθαριστικό ντουέτο "Melis" συνεχίστηκε το πρόγραμμα του 6ου Διεθνούς Μουσικού Φεστιβάλ Αίγινας. .

Μία σπάνια μουσική βραδιά χάρισε στους φίλους του 6ου Διεθνούς Μουσικού Φεστιβάλ Αίγινας το κιθαριστικό ντουέτο "Melis", που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο της οικίας Seegy στην Παχειά Ράχη. Παρουσιάστηκαν έργα των Μ. Ντε Φάγια, Εν. Γρανάδος, Ν. Καπουστίν, Κ. Μπαλμπάστρ, Μ. Καστελνουόβο – Τεντέσκο και Α. Ε. Τζιναστέρα. Το κιθαριστικό ντουέτο "Melis" αποτελούν ο Αλέξης  Μουζουράκη και η Ισπανίδα Σουζάνα Πριέτο, οι οποίοι ξεκίνησαν ως ντουέτο το 1999 που έγινε στο Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας Βόλου. Έχουν ερμηνεύσει σημαντικά έργα σε φημισμένες αίθουσες, όπως η Φιλαρμονική του Βερολίνου, το Concertgebouw του Άμστερνταμ, το Tchaikovsky Hall της Μόσχας, το Μέγαρο Μουσικής στην Αθήνα και το Merkin Concert Hall της Νέας Υόρκης. Παράλληλα έχουν παίξει σε συναυλίες έχουν δώσει σεμινάρια σε διεθνή φεστιβάλ κιθάρας στην Ευρώπη και την Αμερική.


Το 6ο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας θα συνεχιστεί την Τρίτη 30 Αυγούστου στο Μουσείο Καπράλου στα "Πλακάκια", με ρεσιτάλ τραγουδιού που θα περιλαμβάνει άριες και ντουέτι από  έργα των: Πουτσίνι, Ντβόρζακ, Γκουνό, Λεονκαβάλλο, Βέρντι, Ντονιτσέττι. Ώρα έναρξης 21:00.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png