Όλα έτοιμα! Ξεκινά αύριο η εμπορική έκθεση του Φεστιβάλ Φιστικιού. .

Όλα είναι έτοιμα ώστε αύριο το πρωί να ξεκινήσει η λειτουργία της εμπορικής έκθεσης του Φεστιβάλ Φιστικιού στην παραλία της Αίγινας. Οι εργασίες για την εγκατάσταση της ηλεκτροδότησης είχαν ξεκινήσει λίγες μέρες πριν και σήμερα το πρωί τα πρώτα περίπτερα στήθηκαν και σταδιακά σχηματίστηκε η γνώριμη εικόνα με τα δεκάδες λευκά περίπτερα να οριοθετούν το χώρο που θα πραγματοποιηθεί η εμπορική έκθεση. Οι επαγγελματίες του νησιού που θα φιλοξενηθούν με περίπτερο στην έκθεση ξεκίνησαν από νωρίς να φέρνουν τα αντικείμενα που είχαν προγραμματίσει ώστε να διαμορφώσουν το χώρο τους. Με καλή διάθεση, χιούμορ, αλλά και αρκετό... κουβάλημα τα πάντα θα είναι έτοιμα ώστε αύριο στις 10 το πρωί η εμπορική έκθεση να δεχθεί τους πρώτους επισκέπτες της.


Για τις προσπάθειες που έχουν καταβληθεί ώστε όλα να είναι έτοιμα στην ώρα τους μίλησε στο Aegina Portal ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αίγινας κύριος Νίκος Τζίτζης, που δεν παρέλειψε να καλέσει τους κατοίκους και τους φίλους της Αίγινας να πλαισιώσουν τις δεκάδες εκδηλώσεις του προγράμματος και φυσικά την εμπορική έκθεση. Η εμπορική έκθεση στην παραλία της Αίγινας θα λειτουργεί από τις 10:00 - 14:00 και το απόγευμα από 17:00 - 24:00. Ο καιρός στο νησί εξακολουθεί να είναι καλοκαιρινός και είναι ένας ακόμη καλός λόγος για μια τετραήμερη εκδρομή στην Αίγινα!
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png