Εθελοντές. Η "κρυφή" δύναμη του Φεστιβάλ Φιστικιού.

Καθώς το 3ο Φεστιβάλ Φιστικιού Αίγινας έχει ήδη ανοίξει τις πύλες του και διανύει το τέλος της πρώτης ημέρας, οι εθελοντές έκαναν αισθητή την παρουσία τους στις περισσότερες εκδηλώσεις. Είναι η "κρυφή" δύναμη του φεστιβάλ, θα τους βρείτε στα περισσότερα σημεία και θα τους αναγνωρίσετε από το χαρακτηριστικό t-shirt που γράφει στα Ελληνικά και στα Αγγλικά της λέξη "εθελοντής". Μαζί τους έχουν πάντα το καρτελάκι με το όνομά τους, που πιστοποιεί την εθελοντική τους δράση και την ταυτότητά τους.

Είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν ανά πάσα στιγμή και να εξομαλύνουν με την προσωπική τους εργασία οποιαδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί. Αξίζουν το σεβασμό μας, χωρίς αυτούς Φεστιβάλ Φιστικιού δεν θα μπορούσε να υπάρξει. Ειδικά στις εκδηλώσεις που θα συγκεντρωθεί μεγάλος αριθμός επισκεπτών είναι αναγκαίο να ακούμε τις οδηγίες τους. Θα είναι εκεί για τέσσερεις ημέρες χωρίς καμία απολαβή, παρά μόνο με τη χαρά και την ηθική ικανοποιήσει ότι μας βοηθούν να απολαύσουμε τη μεγάλη γιορτή. Τους ευχαριστούμε!


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png