"Η γιορτή της συγκομιδής" στο 3ο Φεστιβάλ Φιστικιού Αίγινας...

Για τρίτη συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στα πλαίσια του Φεστιβάλ Φιστικιού ή "γιορτή της συγκομιδής", το δρώμενο που σκηνοθετεί ο Γάλλος σκηνοθέτης και ηθοποιός Ζαν Ζαν Τεσόν. Πρόκειται για μία δραματοποιημένη παρουσίαση του αγροτικού μόχθου στην Αίγινα κατά τη διάρκεια της συγκομιδής του καρπού της φιστικιάς. Μεγάλοι και παιδιά κάθε ηλικίας φορώντας αγροτικά ρούχα, που στο χθεσινό δρώμενο είχε επιμεληθεί η κυρία Άννα Θεοχαράκη, διέσχισαν υπό τους ήχους παραδοσιακής μουσικής την παραλία, αναπαριστώντας κινήσεις που παραπέμπουν στη συγκομιδή του καρπού της Φιστικιάς.


Η "γιορτή της συγκομιδής", η τελετή έναρξης, άνοιξε όπως πάντα και επίσημα τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Φιστικιού και αποτέλεσε μία μεγάλη εκδήλωση που απόλαυσαν οι εκατοντάδες επισκέπτες της εμπορικής έκθεσης που βρέθηκαν στην παραλία της Αίγινας. Η χαρούμενη ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε συνεχίστηκε στα cafe και τις ταβέρνες της παραλίας, καθώς και με ατελείωτες βόλτες στα περίπτερα της εμπορικής έκθεσης.

Δείτε φωτογραφίες από το δρώμενο εδώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png