Γαργαλιστικές γεύσεις και συνταγές με φιστίκι από τους chefs της Αίγινας. .

Με παρουσιάστρια την Αναστασία Περάκη, πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην Παλιά Προβλήτα το μεγάλο γαστρονομικό event του 3ου Φεστιβάλ Φιστικιού Αίγινας. Η διοργάνωση έγινε από τη γαστρονομική επιτροπή του Φεστιβάλ και προέβλεπε την παρασκευή ενός ολοκληρωμένου menu που το κοινό χαρακτηριστικό του για όλα τα πιάτα θα ήταν το φιστίκι Αιγίνης. Το event ήταν άψογα διοργανωμένο και προσεγμένο στην κάθε του λεπτομέρεια, γεγονός που ικανοποίησε απόλυτα το κοινό που το παρακολούθησε. Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια Αναστασία Περάκη, έκλεψε από την αρχή τις εντυπώσεις, οδηγώντας τη διαδικασία και συντονίζοντας παράλληλα την παρουσίαση όσων γίνονταν στα μεγάλα τραπέζια της σκηνής, δίνοντας πληροφορίες για τις συνταγές, τα υλικά, τις ονομασίες, τα βιογραφικά των chefs και ότι άλλο έπρεπε να γνωρίσει ο θεατής. Σε αυτό βοήθησε σημαντικά και η ύπαρξη ενός video projector, όπου παρουσιάζοντας με μεγαλύτερη λεπτομέρεια τα όσα συνέβαιναν κατά την παρασκευή του menu.


Το βέβαιο είναι ότι εκτός από τον κόσμο που διασκέδασε παρακολουθώντας το event, την όλη διαδικασία απόλαυσαν και οι: Δημήτρης Κάππος, Κωνσταντίνος Γαβρίλος και Θωμάς Νικολαΐδης, οι τρεις chefs από την Αίγινα, που τους βοήθησαν δύο νέοι στο χώρο της μαγειρικής τέχνης ο Κωνσταντίνος Σαΐνης και η Κατερίνα Πεσλή. Το τελικό αποτέλεσμα της παρουσίασης του menu είχε απόλυτη επιτυχία, τόσο γευστικά, όσο και οπτικά, υπογραμμίζοντας για μία ακόμη φορά ότι οι chefs του νησιού αποτελούν έναν από τους καλύτερους πρεσβευτές των τοπικών μας προϊόντων για την είσοδό τους σε γκουρμέ κουζίνες και menu. Το εξαιρετικό event έκλεισε με χαιρετισμό από την πρόεδρο της επιτροπής γαστρονομίας κυρίας Ράνιας Κορναράκη - Πετρά που ευχαρίστησε όσους βοήθησαν για την πραγματοποίησή του, την κυρία Ελένη Κουνελάκη και τον πρόεδρο τη ΚΕΔΑ κύριο Νίκο Τζίτζη.

Τα menu των τριών chefs μπορείτε να τα απολαύσετε στα εστιατόρια: του Δημήτρη Κάππου στο "Κάππος... έτσι" στην Κυψέλη, του Θωμά Νικολαΐδη στη "Νήσο" στην παραλία της Αίγινας και του Κωνσταντίνου Γαβρίλου στο "Μεσογειακόν" στον Άγιο Νεκτάριο.

. Δείτε φωτογραφίες από το event εδώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png