Διαγωνισμός γευσιγνωσίας. Νικητής αναδείχθηκε το φιστίκι Αιγίνης! .

Ένα ακόμη γαστρονομικό event στα πλαίσια του αντίστοιχου προγράμματος για το 3ο Φεστιβάλ Φιστικιού πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στην παραλία της Αίγινας. Ήταν ο Διαγωνισμός Γευσιγνωσίας, με υπεύθυνο τον chef κύριο Μανώλη Περατικό και γευσιγνώστες μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος που τίμησαν με τη συνεργασία τους το θεσμό του Φεστιβάλ. Τη διαδικασία του διαγωνισμού συντόνισε από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων ο κύριος Τάσος Πρωτοψάλτης. Συνολικά παρουσιάστηκαν 6 παρασκευές γλυκισμάτων από τις οποίες οι γευσιγνώστες έπρεπε να διαλέξουν την καλύτερη. Το ζητούμενο ήταν η γευστική ανάδειξη του φιστικιού και φυσικά η εμφάνιση.


Κάποιες από τις εμφανίσεις των γλυκισμάτων ήταν αριστουργηματικές, άλλες λιγότερο αλλά με πολύ καλή γεύση, ενώ κάποιες συνδύαζαν και τα δύο. Το γεγονός πάντως ότι ο διαγωνισμός έγινε σε έναν ανοικτό χώρο της παραλίας, έδωσε την ευκαιρία σε πολλούς που δεν είχαν δει μία παρόμοια διαδικασία να σταματήσουν την Κυριακάτικη βόλτα τους και να την παρακολουθήσουν.

. Δείτε φωτογραφίες από το διαγωνισμό εδώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png