Η παρουσίαση του προγράμματος του 7ου Διεθνούς Μουσικού Φεστιβάλ Αίγινας. Ξεκινά την Παρασκευή. .

Στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας, μπροστά από το γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου του Θαλασσινού, παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί το πρόγραμμα του 7ου Διεθνούς Μουσικού Φεστιβάλ. Η παρουσίαση έγινε από τον πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων του Φεστιβάλ κύριο Γιώργο Καλόφωνο και από την καλλιτεχνική διευθύντρια κυρία Ντόρα Μπακοπούλου. Ο κύριος Καλόφωνος υπογράμμισε από την αρχή, τα πολλαπλά προβλήματα που έπρεπε να ξεπεραστούν προκειμένου το φεστιβάλ να πραγματοποιηθεί και φέτος, ενώ έκανε αναφορά στη σημαντική βοήθεια των χορηγών, όπως και στη στήριξη φορέων όπως ο Δήμος Αίγινας και η Ιερά Μητρόπολη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον Μητροπολίτη κ.κ. Εφραίμ. "Φέτος κάνουμε ένα άνοιγμα, πέρα από τη μουσική, στην προβολή χώρων της Αίγινας που έχουν μία έντονη ιστορική ταυτότητα", είπε ο κύριος Καλόφωνος, υπογραμμίζοντας ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του φετινού φεστιβάλ. Ο ιστορικός ναός της Μητρόπολης και ο ναός του Σωτήρα στο Καποδιστριακό Ορφανοτροφείο είναι δύο από αυτά τα σημεία. Ευχαρίστησε επίσης όσους με τον έναν ή τον άλλο τρόπο συνεχίζουν να βοηθούν το φεστιβάλ και ιδιαίτερα τα μέλη του Συλλόγου Φίλων.


Ακολούθως το λόγο πήρε η καλλιτεχνική διευθύντρια του φεστιβάλ κυρία Ντόρα Μπακοπούλου, η οποία μιλώντας για την επιτυχία της περσινής διοργάνωσης, στάθηκε στην "ποικιλομορφία" του προγράμματος, χαρακτηριστικό που του έδωσε ώθηση και οδήγησε τους διοργανωτές του ώστε και το φετινό πρόγραμμα να παρουσιάζει σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό αυτή την ποικιλία, διατηρώντας όμως παράλληλα την υψηλή ποιότητα που το χαρακτηρίζει όλα αυτά τα χρόνια. Να σημειώσουμε ότι και φέτος το υλικό που αφορά την παρουσίαση του φεστιβάλ είναι εξαιρετικά καλαίσθητο και προσεγμένο, κάτι που οπτικοποιεί σε ένα βαθμό και το κύρος της μεγάλης αυτής πολιτιστικής διοργάνωσης. Το πρόγραμμα του 7ου Μουσικού Φεστιβάλ Αίγινας μπορείτε να το δείτε εδώ.
  • Ώρα έναρξης συναυλιών: 21:00
  • Τιμή εισιτηρίου: 12€ γενική είσοδος
  • Κάρτα Διαρκείας για όλες τις συναυλίες του Φεστιβάλ: 70€
  • Προπώληση: ζαχαροπλαστείο ΑΙΑΚΕΙΟΝ, παραλία Αίγινας
  • Πληροφορίες: 6949 073 893
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png