Το 7ο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας στο Καποδιστριακό Ορφανοτροφείο. .

Με μία μουσική παράσταση πολυμέσων συνεχίστηκε το 7ο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας, χθες στην αυλή του Σωτήρα στο Καποδιστριακό Ορφανοτροφείο. Οι διοργανωτές του φεστιβάλ βρέθηκαν μπροστά στο ευχάριστο "πρόβλημα" μιας sold out συναυλίας, καθώς από νωρίς η αυλή της εκκλησίας του Σωτήρα ήταν κατάμεστη. Ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του Φεστιβάλ κύριος Γιώργος Καλόφωνος δήλωσε ενθουσιασμένος για το γεγονός ότι ο χώρος του Καποδιστριακού Ορφανοτροφείου μπαίνει επιτέλους στο χάρτη των πολιτιστικών εκδηλώσεων του νησιού.


Η συναυλία είχε τίτλο CITY 1 >live και ανάμεσα στις μελωδίες από το φλάουτο της Στέλλας Γαδέδη και την κιθάρα του Γιώργου Μουλουδάκη, παρεμβάλονταν ήχοι της φανταστικής πόλης CITY 1, που ίσως δεν είναι παρά η ιδανική εσωτερική μας πόλη. Οι μουσικές και οι ήχοι της φανταστικής πόλης, με την ενίσχυση της τεχνολογίας, περικύκλωσαν το χώρο δημιουργώντας την ακουστική πραγματικότητα της πόλης, ενώ οι βίντεο προβολές με εικόνες της πόλης και τα σχόλια για τους συνθέτες και τα έργα τους έντυσαν και ολοκλήρωσαν αυτήν την πολυσύνθετη και ενδιαφέρουσα βραδιά. Ο ηχητικός σχεδιασμός και το βίντεο είναι της ομάδας του Studio 19.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ συνεχίζεται σήμερα το βράδυ στην παραλία της Αύρας με την πολυαναμενόμενη συναυλία  της Λένας Πλάτωνος
με την Σαβίνα Γιαννάτου και τον Γιάννη Παλαμίδα. Ώρα έναρξης 9 μ.μ. Οι νικητές του χθεσινού διαγωνισμού στο ραδιόφωνο του Aegina Portal, για τη σημερινή συναυλία της Λένας Πλάτωνος, μπορούν να παραλάβουν τις προσκλήσεις τους στην είσοδο του φεστιβάλ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png