Ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες των περιπτέρων της εμπορικής έκθεσης για το 4ο Φεστιβάλ Φιστικιού. .

Ολοκληρώνονται μέχρι αργά σήμερα το βράδυ οι προετοιμασίες που αφορούν την τοποθέτηση των περιπτέρων στην παραλία της Αίγινας για το 4ο Φεστιβάλ Φιστικιού. Οι εργασίες για την ηλεκτροδότηση και τις ηχητικές εγκαταστάσεις είχαν ξεκινήσει λίγο νωρίτερα και σήμερα το απόγευμα είχε ολοκληρωθεί σχεδόν η τοποθέτηση των περιπτέρων που θα χρησιμοποιήσουν όσοι λάβουν μέρος σε αυτή. Η παραλία σιγά - σιγά αποκτά την γνώριμή της εικόνα πριν από την έναρξη του φεστιβάλ, με τα δεκάδες περίπτερα να καταλαμβάνουν το πεζοδρόμιο της παραλιακής που βρίσκεται προς τη θάλασσα. Στην Παλαιά Προβλήτα έχουν τοποθετηθεί οι κεντρικές ηχητικές εγκαταστάσεις, αφού το συγκεκριμένο σημείο θα αποτελέσει το επίκεντρο δύο τουλάχιστον μεγάλων εκδηλώσεων.


Τα περίπτερα ξεκινούν από το σημείο που βρίσκεται το μόνιμο περίπτερο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Φιστικοπαραγωγών Αίγινας και φτάνουν μέχρι και το μικρό πάρκο απέναντι από την "Παναγίτσα". Αρκετοί από τους επαγγελματίες που θα συμμετάσχουν στην εμπορική έκθεση, ξεκινούν σταδιακά να μεταφέρουν τα αντικείμενα που θα χρησιμοποιήσουν στα περιπτερά τους ώστε αύριο το απόγευμα να είναι όλα έτοιμα. Να υπενθυμίσουμε ότι η εμπορική έκθεση στην παραλία θα λειτουργεί καθημερινά το πρωί από τις 10:00 - 14:00 και το απόγευμα από 17:00 - 24:00. Αύριο Πέμπτη η εμπορική έκθεση ανοίγει με την έναρξη του φεστιβάλ στις 6 το απόγευμα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png