"Συναισθήματα". Μία ακόμη επιτυχημένη έκθεση, από το Φωτογραφικό Εργαστήρι Αίγινας.


Μία ακόμη επιτυχημένη φωτογραφική έκθεση, πραγματοποιήθηκε στον Πύργο του Μαρκέλλου 24- 30 Μαΐου από το Φωτογραφικό Εργαστήρι του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας "Ο Καποδίστριας".  Η ομάδα διάλεξε να εκθέσει στον πύργο του Μαρκέλλου χρησιμοποιώντας τον κάθε όροφο για διαφορετικές ομάδες συναισθημάτων. Στο ισόγειο τα θετικά συναισθήματα, στον πρώτο όροφο τα αρνητικά συναισθήματα και στον δεύτερο όροφο το συναίσθημα της αγάπης σαν ένα οικουμενικό συναίσθημα και ανώτερο από όλα τα άλλα. Για την έκθεση στο Aegina Portal μίλησε ο υπεύθυνος της ομάδας, φωτογράφος Άρης Παύλος. 

Στην έκθεση παρουσίασαν έργα του οι φωτογράφοι: Κώστας Ιωανίδης ,Παρασκευούλα Λιάκα, Βιβή Κορφιάτη, Έυα Πάλλη, Γεωργία Μανιμανάκη, Σαλώμη Μελισσάρη, Κωνσταντίνος Βατικιώτης, Ασπασία Λεούση, Νίκος Μούρτζης, Ρία Λοράνδου, Δήμητρα Ταμπάκη, Κατερίνα Ξύδη, Βιβή Κουτσούκου, Ντίνα Χατζίνα και Καλλιόπη Χατζοπούλου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png