"Καθημερινή Αίγινα". Έκθεση φωτογραφίας από το Φωτογραφικό Εργαστήρι του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας "Ο Καποδίστριας", στον Πύργο του Μαρκέλλου.


Στον Πύργο του Μαρκέλλου λειτουργεί αυτή την περίοδο η έκθεση φωτογραφίας από το Φωτογραφικό Εργαστήρι του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας "Ο Καποδίστριας", με τίτλο "Καθημερινή Αίγινα".


Το φωτογραφικό εργαστήρι, υπό την καθοδήγηση του Άρη Παύλου, λειτουργεί από το 2007, πραγματοποιώντας από τότε πολλές και ενδιαφέρουσες εκθέσεις. Η έκθεση που γίνεται στην αρχή του καλοκαιριού είναι ένας θεσμός, για όλους όσους παρακολουθούν την δουλειά των μελών του όλα αυτά τα χρόνια. Η πορεία είναι ανοδική και η εξέλιξη του εργαστηρίου φανερή από έκθεση σε έκθεση.

Η θεματολογία όλων αυτών των δράσεων, πάντα ήταν κοινωνικά ευαίσθητη, έτσι είναι κι αυτή, καθώς οι φωτογράφοι που παρουσιάζουν τις εικόνες τους, βιώνουν την καθημερινότητα του νησιού, παίζουν με την πολύχρωμη πραγματικότητά της, τις ψευδαισθήσεις και τα μυστικά της. Ο χώρος του Πύργου του Μαρκέλλου, μοιάζει και είναι ιδανικός για ένα τέτοιο εγχείρημα.

Στην έκθεση συμμετέχουν οι φωτογράφοι: Σαλώμη Μελισσάρη, Ασπασία Λεούση, Γιώργος Μαλτέζος, Γεωργία Μανιμανάκη, Καλλιόπη Χατζοπούλου, Βιβή Κουτσούκου, Αννίτα Λεούση, Βιβή Κορφιάτη, Νίκος Μούρτζης, Παρασκευούλα Λιάκα, Ανθή Λουίζου, Γιώτα Στρωτού, Ανθή Τσίρου, Άρης Παύλος.

Η έκθεση ξεκίνησε την Τρίτη 28 Ιουνίου και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 3 Ιουλίου, με ώρες λειτουργίας: 10.00-13.00 & 19.00-22.00. Σήμερα Παρασκευή 1 Ιουλίου, τα μέλη του εργαστηρίου έχουν φροντίσει για μία μικρή γιορτή στον προαύλιο χώρου του Πύργου του Μαρκέλλου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png