Έκθεση φωτογραφίας "Θεούς σέβου" της Αννίτας Λεούση-Χαρτοφύλακα.

DSC_4021.jpg
Έκθεση φωτογραφίας "Θεούς σέβου" της Αννίτας Λεούση-Χαρτοφύλακα. Έναρξη έκθεσης: 23 Μαρτίου 2023 | 20:30 έως και την Κυριακή 2/4 στο Norman Athens( Νορμανού 6,Μοναστηράκι).

"Πίσω από την ατελείωτη κίνηση, την ηχορύπανση και τη γκρίζα απόχρωση του αστικού τοπίου, η Αθήνα κρύβει την ομορφιά των κατοίκων που τη ζουν. Αποτελεί ένα σταυροδρόμι ανθρώπων, πολιτισμών, αναζητήσεων. Ένα κυριακάτικο πρωινό, βρέθηκα στην Αιθιοπική εκκλησία στην περιοχή του Πολυγώνου. Ο φακός μου έγινε μάρτυρας της φιλοξενίας και ευλάβειας της κοινότητας, αρετές που με εντυπωσίασαν και ήθελα να τις αποτυπώσω. Xέρια προσευχής, μελωδίες και κατάλευκες αμφιέσεις συντέλεσαν στο ταξίδι προς τη διαφορετικότητα. Συνάντησα ανθρώπους με σεβασμό, πρόθυμους να με υποδεχτούν και κοινή μας γλώσσα έγινε αυτή των συναισθημάτων. Μέσα από τις φωτογραφίες μου, θέλω να μοιραστώ μαζί σας την ομορφιά του βιώματος της συνύπαρξης, όπως αυτή καταγράφηκε ένα Κυριακάτικο πρωϊνό".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png