Τα εγκαίνια της έκθεσης "Σιδε/ηρομανία", του Jean-Jacques Tesson στο Hotel Brown.


Ο καλλιτέχνης Jean-Jacques Tesson, ηθοποιός και σκηνοθέτης, έχει γίνει γνωστός κυρίως από τις εναλλακτικές παραστάσεις του που έχουν χαρακτηριστική ως εξαιρετικές, αφήνοντας πάντα εντυπωσιασμένο το κοινό της Αίγινας. Τα τελευταία χρόνια τον έχουμε απολαύσει και μέσα από ένα ακόμη ταλέντο του, μια εναλλακτική μορφή γλυπτικής, μέσα από την οποία παλιά αντικείμενα από σίδερο παίρνουν μια διαφορετική υπόσταση, καθώς μετατρέπονται σε μορφές, όγκους και περιγράμματα μιας νέας ιστορίας.

Είναι το τρίτο καλοκαίρι που ο Jean-Jacques Tesson επιχειρεί και καταφέρνει να μετατρέψει τον κήπο του ξενοδοχείου Brown, σε ένα παραμυθόκοσμο με ιστορίες που έχει φανταστεί και έχει πλάσει . Τα σκουριασμένα αντικείμενα αποκτούν υπόσταση και προκαλούν με τον τρόπο που η επανάχρησή τους τα φέρνει μπροστά στα μάτια του κοινού μιας έκθεσης, για να αφηγηθούν μια ακόμη ιστορία Jean-Jacques Tesson.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png