Βραδιά με πανσέληνο, μουσική και παλιό ελληνικό κινηματογράφο στη Σουβάλα. .

Μία υπέροχη βραδιά διοργάνωσε χθες το βράδυ ο Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Βαθέος στην παραλία των λουτρών στην Σουβάλα. Ήταν μία βραδιά φεγγαρόφωτη από την Αυγουστιάτικη πανσέληνο, με πολύ καλή μουσική και τραγούδι από τους Αλέξη Στενάκη και Παναγιώτα Παπαδοπούλου, στιγμές από αξέχαστες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου, κεράσματα και πάνω από όλα ανιδιοτελή διάθεση ώστε να υποστηριχθεί οικονομικά το νοσοκομείο του νησιού. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο σύλλογος του Βαθέος διοργανώνει μία τέτοια βραδιά κάτω από το φως του φεγγαριού. Όμως η δυσχερής οικονομική θέση στην οποία έχει περιέλθει το νοσοκομείο του νησιού δραστηριοποίησε τα μέλη του συλλόγου και τα έσοδα από την τιμή του εισιτηρίου που κόστιζε πέντε ευρώ, θα διατεθούν για αυτό το σκοπό.

Άλλωστε ο σύλλογος ήταν από αυτούς που υποστήριξε από την αρχή τέτοιου είδους δράσεις. Συνολικά κόπηκαν περίπου 200 εισιτήρια, όμως τα μέλη του συλλόγου επισημαίνουν το γεγονός ότι θα μπορούσαν να έχουν κοπεί πολύ περισσότερα, αν ο Δήμος Αίγινας παρείχε στην εκδήλωση περισσότερα καθίσματα, καθώς αυτά που διατέθηκαν δεν μπορούσαν να καλύψουν τις ανάγκες του κοινού, με αποτέλεσμα πολλοί τελικά να αποχωρούν. Κατά τα άλλα οι δύο νέοι, ταλαντούχοι μουσικοί Αλέξης Στενάκη στο πιάνο και το τραγούδι και η Παναγιώτα Παπαδοπούλου στο τραγούδι, φρόντισαν ώστε το κοινό να "ταξιδέψει" σε γνώριμα μουσικά μονοπάτια, αυτήν την τελευταία μέρα (τουλάχιστον ημερολογιακά) του καλοκαιριού.

Η κυρία Μαρία Λυκούρη, πρόεδρος του Συλλόγου, θέλησε να ευχαρίστησε όλους όσους ανταποκρίθηκαν σε αυτό το κάλεσμα και σε όσους προσέφεραν τις υπηρεσίες τους ώστε να διοργανωθεί αυτή η βραδιά.