Η καλοκαιρινή συναυλία από τον Μουσικό Σύλλογο Αίγινας "ΜΟΥΣΑ".


Ιδιαίτερα θετικές ήταν οι εντυπώσεις και αισιόδοξα τα μηνύματα, που άφησε η καθιερωμένη καλοκαιρινή συναυλία του Μουσικού Συλλόγου Αίγινας "ΜΟΥΣΑ". Η συναυλία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, στο προαύλιο του Κέντρου Νεότητας, της Ιεράς Μητρόπολης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης. Το πρόγραμμα περιελάμβανε την παρουσίαση έργων από όλα τα τμήματα του συλλόγου, ενώ μία ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε το χορωδιακό τμήμα υπό την διδασκαλία και την διεύθυνση του κυρίου Γιάννη Βρυζάκη.

Παρουσιαστήκαν, επίσης, έργα από την φιλαρμονική υπό τη διεύθυνση της κυρίας Ελένης Αθανασοπούλου, ενώ θερμό ήταν το χειροκρότημα του κοινού για τους μικρούς μουσικούς του συλλόγου και τις ερμηνείες τους. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η κλήρωση λαχειοφόρου αγοράς από την κυρία Σταυρούλα Παπαδοπούλου. Τους λαχνούς τράβηξαν οι δημοτικοί σύμβουλοι κύριοι Αντώνης Ντελής και Νίκος Πούντος που παρακολούθησαν την συναυλία.

Ο επίλογος της βραδιάς ήταν μία σύντομη ομιλία από τον κύριο Κώστα Λάμπρου, που αναφέρθηκε στα πολλαπλά οφέλη της μουσικής και των μαθητών της σχολής, τις προσπάθειες που γίνονται και ευχήθηκε καλό καλοκαίρι.