Η Μυρτώ Παπαθανασίου και ο Γιάννης Τσανακαλιώτης, γοήτευσαν το κοινό του 15ου Διεθνούς Μουσικού Φεστιβάλ Αίγινας.

DSC_0066-festival.JPG

Μία ακόμη επιτυχημένη συναυλία πραγματοποιήθηκε στην αυλή του Ναού του Σωτήρος στο Καποδιστριακό Ορφανοτροφείο χθες το βράδυ, στο πλαίσιο του προγράμματος του 15ου Διεθνούς Μουσικού Φεστιβάλ Αίγινας. Η συναυλία είχε τίτλο: "Η γοητεία στην Όπερα". Ήταν μια βραδιά με αγαπημένες άριες από το διεθνές οπερατικό ρεπερτόριο.

Το κοινό απόλαυσε τη σοπράνο Μυρτώ Παπαθανασίου και τον Γιάννη Τσανακαλιώτη στο πιάνο. Παρουσίασαν έργα των Puccini, Verdi, Haendel, Cestoi και Rossini. Οι ευχάριστες εκπλήξεις στο φεστιβάλ διαδέχονται η μία την άλλη!

Στην αυλή του Ναού του Σωτήρα στο Καποδιστριακό Ορφανοτροφείο θα πραγματοποιηθεί και η επόμενη συναυλία του φεστιβάλ στις 20 Αυγούστου, με έργα εμπνευσμένα από την Ελλάδα και την ακτινοβολία της. Στην συναυλία θα λάβουν μέρος η Αγγελική Καθαρίου, μέτζο σοπράνο, ο Νίκος Μάνδυλας, βιολί, η Πόπη Μαλαπάνη, πιάνο σε έργα Brahms, Schubert, Gounaud, Μητρόπουλου, Κωνσταντινίδη, Γυφτάκη, Καρρέρ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του φεστιβάλ μπορείτε να το δείτε εδώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png