Με υπέροχες συναυλίες στην παραλία της Αύρας, ολοκληρώνεται το 15ο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας.

DSC_0042-paralia-avras.JPG
Την πρώτη από τις τρεις τελευταίες συναυλίες στην παραλία της Αύρας, με τις οποίες ολοκληρώνεται το 15ο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας, απόλαυσε χθες το βράδυ το κοινό του φεστιβάλ. Η συναυλία είχε τίτλο "Θύελλα και ορμή" και σε αυτήν συμμετείχαν ο Νίκος Μάνδυλας βιολί, η Κρυσταλία Γαϊτάνου βιόλα, ο Χριστόφορος Μιρόσνικοφ τσέλο, η Ντόρα Μπακοπούλου πιάνο και ο Γρηγόρης Ιωάννου πιάνο. Παρουσιάστηκαν έργα του Chopin, Mozart και Brahms.

Η σημερινή συναυλία έχει τίτλο "Φλερτάροντας με τον Γκαίτε" και θα παρουσιαστούν έργα του Brahms, Schumann, Kreisler, Tschaikowsky, από την Alissa Margulis στο βιολί, την Κρυσταλία Γαϊτάνου στη βιόλα, τη
Natalia Margulis στο τσέλο και τη Lily Maisky στο πιάνο.

Το φεστιβάλ ολοκληρώνεται το Σάββατο 28 Αυγούστου στην παραλία της Αύρας με την ορχήστρα Academica, υπό τη διεύθυνση του Νίκου Αθηναίου και την Αλεξία Μουζά στο πιάνο. Αυτή η συναυλία θα έχει ελεύθερη είσοδο και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Όλες οι συναυλίες ξεκινούν στις 9 το βράδυ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png