15ο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας: "Φλερτάροντας με τον Γκαίτε" στην παραλία της Αύρας. Σήμερα ολοκληρώνεται το πρόγραμμα με την Ορχήστρα "Academica".

DSC_0010-gt.JPG

Ακόμη μία εξαίσια βραδιά προσέφερε στους φίλους του, το 15ο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας. Η χθεσινοβραδινή συναυλία είχε τίτλο "Φλερτάροντας με τον Γκαίτε" και σ' αυτή συμμετείχαν οι μουσικοί Χριστόφορος Μιρόσνικοφ τσέλο, Κρυσταλία Γαϊτάνου βιόλα, Natalia Margulis τσέλο και Lily Maisky πιάνο.

Το πρόγραμμα το φεστιβάλ ολοκληρώνεται σήμερα στην παραλία της Αύρας. Η συναυλία έχει τίτλο "Όλοι μαζί μία ψυχή!" και φιλοξενεί την Ορχήστρα "Academica" με διευθυντή τον Νίκο Αθηναίο και την Αλεξία Μουζά στο πιάνο.

Θα παρουσιαστούν Πέντε ελληνικοί χοροί για ορχήστρα εγχόρδων, του Σκαλκώτα, Κοντσέρτο για πιάνο και ορχήστρα εγχόρδων, σε Λα μείζονα KV 414 του Μότσαρτ και Σερενάτα για ορχήστρα εγχόρδων σε Mι μείζονα op.22
Σερενάτα για ορχήστρα εγχόρδων σε Mι μείζονα op.22 του Dvorak.

Αυτή, η τελευταία συναυλία, της Ορχήστρας Academica, θα έχει ελεύθερη είσοδο, τηρώντας σειρά προτεραιότητας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png