"Η Κέρκυρα τραγουδά για την Αίγινα". Μια εξαίσια μουσική βραδιά στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ανδρέα Δ. Καψάλη.


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες στο αμφιθέατρο του ιδρύματος Ανδρέα Δ. Καψάλη, η μουσική βραδιά με τίτλο "Η Κέρκυρα τραγουδά για την Αίγινα".


Πιο συγκεκριμένα ο Δήμος Αίγινας και η Αντιδημαρχία Τουρισμού με την υποστήριξη του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ανδρέα Δ. Καψάλη, διοργάνωσαν και προσέφεραν στους κατοίκους και τους παραθεριστές της Αίγινας μια μουσική βραδιά με κερκυραϊκό χρώμα, φιλοξενώντας την τετράφωνη μικτή χορωδία Ευρωπούλων "Ιωάννης Καποδίστριας", με έργα σημαντικών Ελλήνων συνθετών, όπως ο Ηλίας Ανδριόπουλος, ο Μιχάλης Σουγιούλ, ο Γιώργος Κατσαρός, ο Μίκης Θεοδωράκης και ο Μάνος Χατζιδάκης.



Σολίστ ήταν ο μπασοβαρύτονος Άγγελος Χονδρογιάννης και η υψίφωνος Χριστίνα Μπελεχάκη. Μουσική διεύθυνση: Έλλη Καρύδη. Τη χορωδία συνόδευσε η Κερκυραϊκή Μαντολινάτα, υπό τη διεύθυνση της Ιωάννας Γιαννιώτη. Τη διδασκαλία, την προετοιμασία και τη διεύθυνση της χορωδίας έχει η καταξιωμένη Κερκυραία υψίφωνος και καθηγήτρια μουσικής Έλλη Καρύδη.

Την εκδήλωση προλόγισε, εκ μέρους του Δήμου Αίγινας, η αντιδήμαρχος κ. Μαίρη Κουκούλη και εκ μέρους του Ιδρύματος Ανδρέα Δ. Καψάλη η κ. Λιλή Βογιατζή.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν η αντιδήμαρχος κ. Μαίρη Κουκούλη, η αντιδήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων κ. Χρυσούλα Τόμπρου Γκίνη, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Παναγιώτης Ηλίας και κ. Νεκτάριος Λεούσης, ο εκπρόσωπος του Δήμου Αίγινας στο Δίκτυο Πόλεων "Ιωάννης Καποδίστριας" κ. Γιώργος Τσατήρης, ο πρώην δήμαρχος κ. Σάκης Σακκιώτης και πλήθος κόσμου, που απόλαυσε ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι.

Η όμορφη μουσική βραδιά ολοκληρώθηκε με τα αναμνηστικά δώρα, που έδωσε η αντιδήμαρχος κ. Χρυσούλα Τόμπρου Γκίνη στην αντιδήμαρχο κ. Μαίρη Κουκούλη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png