Μία ξεχωριστή συναυλία, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 8 Αυγούστου, στο 16ο Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας.


Μετά τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε η συναυλία με τίτλο "Τραγούδια της παλιάς Αθήνας", στο μικρό θέατρο Ιάσονα Μολφέση στην Παχειά Ράχη, με τους μουσικούς Δαυίδ Ναχμίας στο πιάνο και την επιμέλεια της συναυλίας, τη Χριστίνα Σαμαρά και τη Ρένα Στρούλιου στο τραγούδι, μία ξεχωριστή συναυλία, θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022, στο προαύλιο του ναού του Σωτήρος, στο Καποδιστριακό Ορφανοτροφείο, από το 16ο Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας. Η καλλιτεχνική διευθύντρια του φεστιβάλ Ντόρα Μπακοπούλου μίλησε στο ραδιόφωνο του Aegina Portal για τους μουσικούς που συμμετέχουν και για τα έργα που θα παρουσιαστούν.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal. Τηλεφωνική επικοινωνία με τη Ντόρα Μπακοπούλου.



Η συναυλία έχει τίτλο “Γιερεβάν – Βρυξέλλες - Αθήνα” και σε αυτή συμμετέχουν οι μουσικοί: Sevak Avanesyan βιολοντσέλο, Hrachya Avanesyan βιολί, Mikhail Smirnov βιόλα, Μαρίνα Ηλιάδου βιολί, Έλενα Χούντα πιάνο. Θα παρουσιαστούν έργα των: Sergei Vasilyevich Rachmaninoff: Trio élégiaque Νο.1 σε Σολ ελάσσονα για βιολί, τσέλο και πιάνο George Frideric Handel: Passacaglia για βιολί και τσέλο Henri Vieuxtemps: Rondino op.32 No.2, για βιολί και πιάνο Johannes Brahms: Scherzo from FAE Sonata για βιόλα και πιάνο ntonín Leopold Dvořák: Piano Quintet op. 81 σε Λα μείζονα. Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 21:00. Το πρόγραμμα του φεστιβάλ μπορείτε να δείτε εδώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png