Ένα εκπληκτικό αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη παρουσίασε το 16ο Φεστιβάλ Μουσικής Αίγινας.


Ένα εκπληκτικό αφιέρωμα με τίτλο "Ο Θεοδωράκης και οι ποιητές - Με τα φτερά του Αρχαγγέλου", παρουσίασε το 16ο Φεστιβάλ Μουσικής Αίγινας στην παραλία της Αύρας, την Πέμπτη 11 Αυγούστου.


Κάτω από το καλοκαιρινό ουρανό της Αίγινας, η Θεοδώρα Μπάκα και ο Κώστας Βασιλιάγκος ερμήνευσαν με εξαιρετικό τρόπο αγαπημένα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη. Μαζί τους το μουσικό σχήμα "Επτάηχον" με τους μουσικούς: Νίκο Γκίνο κλαρινέτο, Σπύρο Αρκούδη φλούγκελχορν, Γεωργία Τσολάκη βιολί, Γιάννη Αθανασόπουλο βιόλα, Χριστίνα Κολοβού τσέλο, Διονύση Μαλλούχο πιάνο και Βαγγέλη Ζωγράφο στο κοντραμπάσο και στις ενορχηστρώσεις. Ηχοληψία "Δερματάς".
 
Το πρόγραμμα του φεστιβάλ συνεχίζεται την Τετάρτη 17 Αυγούστου, στην αυλή του Σωτήρος στο Καποδιστριακό Ορφανοτροφείο. σε μία βραδιά που έχει τίτλο "Οι πιανίστες". Σ' αυτή συμμετέχουν: Ντόρα Μπακοπουλου, Philip Pilkington, Δημήτρης Παπακυριαζής, Αφροδίτη Kogevina και Νικόλας Παππάς.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png