Εντυπωσίασαν τα "Junior σύνολα" στο 16 Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας.


Εντυπωσίασαν το βράδυ της Κυριακής, οι δύο παιδικές - νεανικές ορχήστρες, που συναντήθηκαν στην πιο γλυκιά συναυλία, του 16ου Μουσικού Φεστιβάλ Αίγινας. Είχε τίτλο "Junior σύνολα" και σ' αυτήν παρουσιάστηκε η νεανική  ορχήστρα του Μουσικού Συλλόγου Αίγινας ΜΟΥΣΑ, υπό τη διεύθυνση της Ελένης Αθανασοπούλου. Καθηγητής της τάξεως βιολιού ο Παπανικολάου Λευτέρης και της τάξεως βιολοντσέλου ο Γιοβάνος Ιωάννης.


Στη συναυλία συμμετείχε, επίσης, η Νεανική - Μαθητική Ορχήστρα Καλογεροπούλειου, Ωδείου,  Ιδρύματος Τεχνών και Πολιτισμού Κορίνθου, με ενορχήστρωση, διεύθυνση και διδασκαλία του Παναγιώτη Θεοδοσίου. Τα δύο μουσικά σύνολα χειροκροτήθηκαν θερμά από το κοινό.
 
Το πρόγραμμα του 16ου Μουσικού Φεστιβάλ Αίγινας συνεχίζεται σήμερα 22 Αυγούστου, με την συναυλία "Η Γερμανία σε μία παλιά αίγλη", στην αυλή του Σωτήρος στο Καποδιστριακό Ορφανοτροφείο. Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Μαρία Ηλιάνα Κατσούρα τραγούδι, Πόπη Μαλαπάνη πιάνο, Γεώργιος Μάνδυλας βιολί, Βασίλης Σούκας βιολί, Ηλίας Σδούκος βιόλα και Αστέριος Πούφτης τσέλο.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png